Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η λίστα και ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς Conference League κινείται ο ΠΑΟΚ, αφού οι ιθύνοντες του Δικεφάλου δήλωσαν την λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που θα είναι διαθέσιμοι για τις αναμετρήσεις με την Μποέμιαν.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέλεξε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχει στην διάθεσή του, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις, με τον Γιώργο Κούτσια και τον Χρήστο Τζόλη να συμπεριλαμβάνονται στη Λίστα Β.

O ΠΑΟΚ πάντως διατηρεί το δικαίωμα για δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή του λίστα μέχρι και μια ημέρα πριν τον πρώτο αγώνα με την Μποέμιανς για τον τρίτο προκριματικό γύρου του Conference League.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με τη Μποέμιανς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League έστειλε ο ΠΑΟΚ στην UEFA.

Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι εξής ποδοσφαιριστές:

Λίστα Α: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Καγκάβα, Κωνσταντέλιας, Κούρτιτς, Βαρέλα, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Μουργκ, Περέιρα, Σβαμπ, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Α.Ζίβκοβιτς

Λίστα Β: Αβεντισιάν, Μπαλωμένος, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Γκορντετζιάνι, Γρόσδης, Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Κούτσιας, Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Τζόλης, Βρακάς.

Όσον αφορά τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ θα είναι ένας εκ των:Έλφσμποργκ (Σουη

δία) – Βέλεζ Μόσταρ (Βοσνία)
Ρακόβ (Πολωνία) – Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία)
Χιμπέρνιαν (Σκωτία) – Ριέκα (Κροατία)
Ουνιόν Βερολίνου (Γερμανία)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ξανά στη Θύρα 4 ο Κλάους

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε ήττα-αποκλεισμό από τη συνέχεια του UEFA Europa Conference League έπειτα από δύο ήττες με 1-0 στο...

Στην ίδια κατηγορία