Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Η κρυφή χαρά του Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου το λέει συνεχώς πως είναι αισιόδοξος για την ομάδα που έχει χτιστεί και πως αυτή χρειάζεται χρόνο. Πριν από το ματς με την Ελσίνκι είπε χαρακτηριστικά: “έχουμε ένα γκρουπ 20 παικτών, για αυτόν τον λόγο υπάρχει το ροτέϊσον. Ο Μεϊτέ χρειάζεται το να αγωνιστεί, αλλά θα πρέπει να γίνει με έναν έξυπνο τρόπο, θα πρέπει να βρει την χημεία με τον Οζντόεφ, τον Σβαμπ και τον Τσιγγάρα, το ίδιο ισχύει και για τον Ντεσπόντοφ, θα πρέπει να γίνει με έξυπνο τρόπο η διαχείριση. Ο Σαμάτα άρχισε να μπαίνει σιγά σιγά στην ομάδα, έχει ξεκινήσει σε δύο παιχνίδια βασικό, χρειάζεται διαφορετικού είδους χρόνο. Ο χρόνος μετράει περισσότερο για εμένα, για εσάς μετράει το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να βρούμε τρόπους με την ατομική ποιότητα να προσπαθήσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θα μας δώσουν τον ενθουσιασμό για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε”.

Ο λόγος λοιπόν που ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι τόσο αισιόδοξος είναι διότι όπως λέει η ομάδα έχει επιτέλους ποιότητα και προσωπικότητα, ενώ οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές αναφορικά με την ενσωμάτωση και την ετοιμότητα τους είναι πιο μπροστά από ότι και ο ίδιος θα περίμενε. Μάλιστα, δεν θα αργήσει η στιγμή που οι περισσότεροι εξ αυτών, θα βρίσκονται στη βασική ενδεκάδα σε μόνιμη βάση.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κατά βάθος χαίρεται για τα ματς ανά τρεις ημέρες, διότι πιστεύει πως έτσι η ομάδα θα δέσει πιο γρήγορα.


Τελευταία νέα

Μια τριάδα απουσιών για τη Λαμία

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στην Τούμπα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, τη Δευτέρα (4/12, 18:00) για...

Στην ίδια κατηγορία