Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η κουβέντα Ιβάν-Τζόλη

Δημοφιλή

Ο Χρήστος Τζόλης έκανε το μεγάλο «άλμα» στην Premier League και ο ΠΑΟΚ να σπάσει το ρεκόρ πώλησης του με τα 11 εκατομμύρια ευρώ που θα λάβει από την Νόριτς, αλλά και τα άλλα δύο που προβλέπονται με την μορφή μπόνους, με τους «ασπρόμαυρους» να κρατούν και ένα ποσοστό ύψους 17,5%, σε περίπτωση μεταπώλησης.

Για την ολοκλήρωση του σπουδαίου deal καθοριστικό ρόλο έπαιξε φυσικά ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης, καθώς είναι προφανές ότι μια τόσο σημαντική υπόθεση πέρασε και από τα δικά του χέρια.

Πέραν τον οικονομικών λεπτομερειών ο ηγέτης της «ασπρόμαυρης» οικογένειας απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν ξεχνά τον ανθρώπινο παράγοντα.

Πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με την Νόριτς ο Ιβάν Σαββίδης είχε μια ιδιαίτερη συνομιλία με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, όπου μεταξύ άλλων τον ρώτησε αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και τα «Καναρίνια» κι αν είναι σίγουρος για αυτό το βήμα.

Όταν πήρε τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή «τελείωσε» και το ζήτημα της μεταγραφής του, με τον Τζόλη να παίρνει το μεσημέρι της Τρίτης (10/8) το αεροπλάνο, προκειμένου να ταξιδέψει στη Μεγάλη Βρετανία για την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικαστικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως άνθρωποι του περιβάλλοντος του νεαρού εξτρέμ εντυπωσιάστηκαν από την στάση του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου, που σεβάστηκε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή και του «στάθηκε σε ανθρώπινο επίπεδο», ενώ μόνο καλά λόγια είχαν να πουν και για άτομα της διοίκησης, που συνέβαλαν και του στάθηκαν. Ειδική αναφορά μάλιστα από τον αδερφό του Χρήστου Τζόλη έγινε στον Παντελή Θωμαρέη, τον οποίο και ευχαρίστησε για την όλη βοήθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία