Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η καραντίνα, το χάντμπολ και το… μέλλον!

Δημοφιλή

Για την καθημερινότητα του τον καιρό της καραντίνας, ελέω κορονοϊού μίλησε στη FORZA ο τερματοφύλακας της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Νίκος Λοΐζος. Παράλληλα, ο Έλληνας πορτιέρο σχολίασε την πορεία των «ασπρόμαυρων» την τρέχουσα σεζόν, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και μετά το πέρας του συμβολαίου του.

Πως αντιμετώπισες την έξαρση του κορονοϊού και την καραντίνα;

«Δεν φοβήθηκα για εμένα, πιο πολύ με φόβιζε το να μην κολλήσω τον ιό και τον μεταφέρω σε κάποιον άνθρωπο που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Έτσι από την πρώτη στιγμή πειθάρχησα στις οδηγίες της κυβέρνησης και των ειδικών».

Εσύ πως γέμιζες την καθημερινότητα σου το διάστημα του εγκλεισμού και των απαγορεύσεων;

«Πέραν της ατομικής δουλειάς, δυο φορές την ημέρα συνήθως, προσπαθούσα να είμαι δημιουργικός κατά την περίοδο της καραντίνας. Πάντα ήθελα να μάθω μια ακόμα ξένη γλώσσα και έτσι αφιέρωσα αρκετό χρόνο για να μάθω γαλλικά. Παράλληλα, έβλεπα κάποιους παλιούς αγώνες χάντμπολ, του 2000 και ακόμα πιο πίσω. Πέρασα αρκετά καλά και νομίζω ότι αξιοποίησα τον χρόνο που μου δόθηκε σε αυτή στη δύσκολη κατάσταση».

Με δεδομένο ότι τα γήπεδα είναι κλειστά, πόσο εύκολο σου ήταν το να διατηρηθείς σε καλή κατάσταση;

«Έχω ένα γυμναστήριο στην Καλαμαριά, οπότε είχα την δυνατότητα να κάνω τα βάρη μου και γενικότερα να ακολουθώ το πρόγραμμα μου στους χώρους του, το διάστημα που έπρεπε να παραμείνει κλειστό λόγω του ιού».

Όλο αυτό το διάστημα, πρόλαβες να δεις κάποια σειρά;

«Πέραν της προπόνησης και όλων των δραστηριοτήτων, όπως όλοι έλιωσα στο Netflix. Είδα κάποιες κοινωνικές σειρές όπως το “After Life”. Επίσης,  το “La Casa de Papel”, το “Vikings”, τις “Βερσαλίες“. Τελικά, δεν είναι και λίγα, τώρα που το σκέφτομαι».

Η διακοπή σε τι φάση βρήκε τον ΠΑΟΚ;

«Ήταν πολύ περίεργο γιατί σταματήσαμε πριν τα play off. Σαν ομάδα, μας βρήκε σε μια φάση που είχε φύγει ο προηγούμενος προπονητής και προσπαθούσαμε να λειτουργήσουμε διαφορετικά. Με το που σταματήσαμε άρχισα να προπονούμε ατομικά ενόψει μιας πιθανής επανέναρξης».

Πως θα χαρακτήριζες την πορεία σας, σε ό,τι προλάβατε να παίξετε από την σεζόν;

«Ήθελα να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, επειδή σαν ομάδα δεν δείξαμε πολλά φέτος και περίμενα να παλέψουμε στα Play off για να αποδείξουμε πράγματα. Από ότι φαίνεται δεν θα γίνει αυτό και νομίζω ότι είναι τελικά προς το συμφέρον μας, μακροπρόθεσμα. Δεν θα είχαμε την δυνατότητα να παίξουμε, θα χρειαζόταν πάνω ένα μήνα προετοιμασίας μέσα στο γήπεδο».

Που εντοπίζεις το πρόβλημα, αναφορικά με την εικόνα της ομάδας και τα σκαμπανεβάσματα μέσα στην χρονιά;

«Τα προβλήματα ήταν αρκετά, αλλά ένα βασικό είναι ότι αργήσαμε να βρούμε τους ρόλους μας μέσα στην ομάδα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε κάποια παιχνίδια. Φυσικά στην πορεία μας έπαιξε ρόλο και η ατυχία να έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς κατά την διάρκεια της σεζόν. Ήταν ένα σύνολο πραγμάτων που μας έφερε σε αυτή την δύσκολη κατάσταση, αλλά αυτά θεωρώ πως ήταν τα κύρια».

Πως βλέπεις το μέλλον σου; Υπάρχει κάτι ή είναι ακόμα νωρίς;

«Είναι νωρίς,  καθώς λόγω της κατάστασης οι ομάδες δεν μπορούν να ξέρουν από τώρα ποιο θα είναι το μπάτζετ για να κινηθούν αναλόγως. Εμένα τελειώνει το συμβόλαιο μου με την ομάδα φέτος. Πέρασα τρία πάρα πολύ όμορφα χρόνια στον ΠΑΟΚ και ελπίζω να συνεχίσω. Ακόμα δεν γνωρίζει κανείς κάτι, είμαστε όλοι στην αναμονή. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βρίσκομαι και του χρόνου στον σύλλογο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία