Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

«Η καλύτερη απόφαση της καριέρας μου»

Δημοφιλή

Σε ερωτήσεις συμπατριωτών του δημοσιογράφων, σχετικά με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, απάντησε ο Γιάσμιν Κούρτιτς.

«Δεν υπάρχει καμία διαφορά στον Γιάσμιν Κούρτιτς του παρελθόντος και στον Γιάσμιν Κούρτιτς του παρόντος. Δούλευα πάντα πολύ σκληρά, ακόμα κι όταν δεν τα πήγαινα καλά, αυτή η χρονιά όμως πηγαίνει εξαιρετικά και με τα γκολ που πετυχαίνω. Είχαμε κάποια προβλήματα στην αρχή και ο Ολυμπιακός, ξέφυγε νωρίς στη βαθμολογία. Παίζουμε καλά, έχουμε θετικά αποτελέσματα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά» σχολίασε.

Και συνέχισε: «Όταν μου προσφέρθηκε αρχικά η ευκαιρία να μετακομίσω στον ΠΑΟΚ, αρχικά είχα απαντήσει αρνητικά, γιατί απλά δεν ενδιαφερόμουν. Στη συνέχεια, ο ατζέντης μου μίλησε ξανά και είδα ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει πολλή πίεση. Ρώτησα για το σύλλογο τον Ελ Καντουρί με τον οποίο είχαμε παίξει μαζί στο Τορίνο και στο τέλος, ήθελα μια νέα ευκαιρία. Μου δόθηκε επίσης η ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη, οπότε αποφάσισα να πάω στην Ελλάδα. Ήταν η καλύτερη κίνηση στην καριέρα μου».

Προηγούμενο άρθροΜιχάι: «Είμαι εκτός λόγω Covid!»
Επόμενο άρθροTo πρώτο «ταμείο»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία