Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Φιορεντίνα θα γίνει η νέα Σίτι;

Δημοφιλή

Νέα εποχή ξημερώνει στη Φιορεντίνα, καθώς fund από τη Σαουδική Αραβία βρίσκεται κοντά στην εξαγορά του συλλόγου έναντι του ποσού των 350 εκατομμυρίων ευρώ!

Η εποχή του Ρόκο Κομίσο στη Φιορεντίνα φαίνεται πως πλησιάζει στο τέλος της! Ο Ιταλός παράγοντας έχει κουραστεί από την ανάμειξή του στο ιταλικό ποδόσφαιρο και για πρώτη φορά φαίνεται διατεθειμένος να πουλήσει τους «Βιόλα», με την πρώτη σχετική πρόταση να έχει καταφθάσει ήδη στα χέρια του.

Σύμφωνα με το «Calciomercato», fund από την Σαουδική Αραβία έχει προσφέρει στον Κομίσο το ποσό των 350 εκατομμυρίων ευρώ για το πλειοψηφικό πακέτο του κλαμπ και μια συμφωνία πλέον φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ.

Υπενθυμίζεται πως ο Κομίσο είχε εξαγοράσει τη Φιορεντίνα από την οικογένεια Ντέλα Βάλε πίσω στο 2019, όμως έπειτα από τρία χρόνια ενασχόλησής του με τα ποδοσφαιρικά… απηύδησε, με αποτέλεσμα εδώ και αρκετό διάστημα να βρίσκεται σε αναζήτηση ενός νέου επενδυτή.

Τα 350 εκατομμύρια ευρώ λοιπόν που πρόσφεραν οι Σαουδάραβες φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα απορριφθούν από τον ιδιοκτήτη της Φιορεντίνα, η οποία τη φετινή περίοδο επέστρεψε για πρώτη φορά στην Ευρώπη (Conference League) έπειτα από απουσία πέντε ετών.


Τελευταία νέα

Ο Σβαμπ ξεπέρασε τον εαυτό του

Το γκολ του Στέφαν Σβαμπ στο φινάλε του αγώνα με τη Λαμία δεν έφτασε, με τον ΠΑΟΚ γλιτώνει την...

Στην ίδια κατηγορία