Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η εταιρεία που θα αναλάβει τη Νέα Τούμπα

Δημοφιλή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη Νέα Τούμπα, μετά την χθεσινή (9/6) δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος σε σχέση με έργο που θα δώσει πνοή στον ΠΑΟΚ και γενικότερα την περιοχή της Τούμπας.

Από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν γίνει σημαντικά βήματα της προεργασίας και υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν στην διαδικασία.

Πρώτο και βασικό θα είναι η ανακοίνωση της Κατασκευαστικής Εταιρίας που θα αναλάβει το masterplan του νέου γηπέδου. Από πλευρά Δικεφάλου δεν υπάρχει καμιά επίσημη επιβεβαίωση αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η εταιρεία-κολοσσός Populous είναι αυτή που θα αναλάβει το μεγάλο έργο.

Η ευρωπαϊκή έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο Λονδίνο και έχει επιμεληθεί, εκτός από άλλα γήπεδα-στολίδια το γήπεδο της Τότεναμ αλλά και της Λυών. Έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει πάνω από 1300 στάδια σε όλο τον πλανήτη.

Η Populous θα είναι φυσικά η κύρια ανάδοχος για την Νέα Τούμπα, αλλά δεν θα παίζει… μπάλα μόνη της. Θα υπάρχει σύμπραξη και με μία ελληνική κατασκευαστική εταιρία που θα ανακοινωθεί επίσημα την επόμενη βδομάδα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Τελευταία νέα

Το… loading του Εκόνγκ (video)

Στον δρόμο της επιστροφής από τον σοβαρό τραυματισμό του βρίσκεται ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, που συνεχίζει την θεραπεία του...

Στην ίδια κατηγορία