Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η ενοχή της ΕΕΑ με στοιχεία εδώ και χρόνια

Δημοφιλή

Γίνονται και πάλι πολλά με βάση την ΕΕΑ του Αυγενάκη. Αν για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ είχε μπλέξει σε περιπέτειες από αυτούς τους ανθρώπους δεν θα υπήρχε και δικαίωμα καχυποψίας. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά. Υπάρχουν στοιχεία από όσα έκαναν τότε που δίνουν αφορμές για τώρα.

Θυμίζουμε ότι: Στις 2/8/2019 και λίγες εβδομάδες μετά την ανάληψη καθηκόντων του στην κυβέρνηση, ο Αυγενάκης διορίζει πρόεδρο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τον Νικόλαο Τζουλάκη. Συμπτωματικά αποκαλύφθηκε (στην πορεία) ότι οι δυο τους είναι κουμπάροι!

Στις 23/12/2019, λίγες ημέρες μετά την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΕΑ, με απόφαση που έγινε γνωστή στη Διαύγεια, ο υφυπουργός αποφάσισε να αλλάξει δύο μέλη της ΕΕΑ. Ήταν τότε ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό μέλος. Στην Επιτροπή τότε τοποθετήθηκε και ο Φαραντούρης.

Στις 27/1/20202 η ΕΕΑ ανακοίνωσε την απόφαση (ευχή των φίλων της) υποβιβασμού του ΠΑΟΚ την ώρα ακριβώς που ξεκινούσε το ποδοσφαιρικό παιχνίδι του.

Είπε, όσα είπε η Μαρούπα και εκτέθηκε, είπε και έκανε πολλά και ο Αρκούδης και εκτέθηκε, ο άνθρωπος που κατηγορήθηκε ότι φώναζε πώς θα υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ. Μετά από όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι προσέφυγε για το πόρισμα της Επιτροπής, για τον διορισμό Φαραντούρη, αλλά και κατά των Μελών που κατηγορούνταν ότι χρησιμοποίησαν παρανόμως κτηθέντα αποδεικτικά μέσα.

Και τι έκανε ο Αυγενάκης ΜΕΤΑ από όλα αυτά και μέσα από τον αθλητικό νόμο και τη διάταξη που πέρασε: «Τα μέλη της Επιτροπής δεν εξετάζονται, δεν διώκονται, ούτε υπέχουν αστική ευθύνη έναντι οιουδήποτε τρίτου, για γνώμη που διατύπωσαν ή για πράξεις ή παραλείψεις που διενήργησαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους».

Τι άλλο θέλετε για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται;


Τελευταία νέα

Για ν΄ ανέβει επίπεδο θα πρέπει να επενδύει κι όχι να ξοδεύει

Όταν έγινε η κλήρωση είχα εκφράσει την άποψη ότι όποιος θεωρεί την Μπριζ ομάδα της πλάκας και πιστεύει ότι...

Στην ίδια κατηγορία