Τα νεότερα για την κατάσταση των Κλίβελαντ Μέλβιν και Τόμας Ντίμσα γνωστοποίησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Αμερικανού φόργουορντ έδειξαν στροφική κάκωση και ήπιο οστικό οίδημα στην περόνη, χωρίς ευτυχώς να επιβεβαιώνονται οι φόβοι για συνδεσμική ρήξη, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το παράθυρο της συμμετοχής του στον επόμενο αγώνα.
Ο Τόμας Ντίμσα χρειάστηκε την άμεση φροντίδα των γιατρών μετά το θλαστικό τραύμα στο κεφάλι που υπέστη στο φινάλε της αναμέτρησης. Με την άφιξη της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, ο Λιθουανός γκαρντ μετέβη στο Διαβαλκανικό για τη συρραφή του τραύματος, με τις εξετάσεις να αποκλείουν το ενδεχόμενο διάσεισης. Παρά την ταλαιπωρία, ο Ντίμσα αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Παντελή Μπούτσκου για το εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης με τη Μύκονο.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
«Δύο ακόμη αθλητές, προστέθηκαν στο ιατρικό δελτίο, μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.
Ο Cleveland Melvin, λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα του Σαββάτου, υπέστη στροφική κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής.
Το πρωί της Κυριακής διενεργήθηκε μαγνητική ποδοκνημικής, χωρίς ευρήματα συνδεσμικής ρήξης, με ήπιο οστικό οίδημα περόνης. Η κατάσταση του Melvin θα επανεκτιμάται ημερησίως. Η συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης είναι πιθανή.
Ο Τomas Dimsa, κατά τη διάρκεια του τετάρτου δεκαλέπτου, υπέστη κάκωση κεφαλής με θλαστικό τραύμα. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες ιατρικές βοήθειες και αποκλείστηκε η πιθανότητα διάσεισης.
Αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, μετέβη στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου και διενεργήθηκε συρραφή του τραύματος του. Ο αθλητής θα είναι σε διαθεσιμότητα για το παιχνίδι της Τετάρτης».




