Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η εισήγηση Ρέμπε για Φερέιρα

Δημοφιλή

Ο Ολαφ Ρέμπε κλείνει μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και σ΄ αυτές τις μέρες πρόλαβε να κάνει πολλά. Ο Γερμανός φρόντισε να ενημερωθεί κι ετοιμάζεται για τις πρώτες αποφάσεις…

Ο Ρέμπε παρακολούθησε τους αγώνες με ΟΦΗ και Ολυμπιακό, είχε πολλές επαφές σχεδόν με όλους όσοι εμπλέκονται στην καθημερινότητα του αγωνιστικού τμήματος και έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματά του.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η FORZA αποκάλυψε τα σχέδιά του σε ότι αφορά την κατεύθυνση, στην οποία θα κινηθεί σε ό,τι αφορά το ρόστερ της ομάδας. Περισσότερη ενέργεια, ποιότητα σε πιο μικρές ηλικίες, πιο χαμηλά συμβόλαια. Σήμερα αποκαλύπτουμε και τις σκέψεις του για το θέμα των ημερών. Αυτό του προπονητή.

Μετά και τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, διαμορφώθηκε μια τάση κατά του Αμπέλ Φερέιρα, που ενισχύθηκε από την απογοήτευση, που έφερε η απώλεια του κυπέλλου, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει καμιά απόφαση για αποχώρηση του Πορτογάλου προπονητή.

Ο Ρέμπε εξέφρασε την άποψη ότι δεν πρέπει να τίθεται καν θέμα προπονητή μέχρι το τέλος των πλέι οφ, οπότε και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις, πάντα σε συνεργασία με την ιδιοκτησία.

Η FORZA αποκαλύπτει σήμερα, ότι η εισήγηση του 42χρονου Γερμανού για τον προπονητή, δεν είναι αρνητική. Ο Ρέμπε δεν είναι της άποψης ότι για την εικόνα που παρουσιάζει φέτος ο ΠΑΟΚ, ευθύνεται πρωτίστως ο Αμπέλ Φερέιρα. Ύστερα από συζητήσεις που έκανε και με τον ίδιο, και ήταν πολύωρες, ο Γερμανός διαμόρφωσε την άποψη ότι υπό διαφορετικές συνθήκες, και με ένα ρόστερ, που θα πλησιάζει πιο κοντά στη φιλοσοφία του Πορτογάλου, ο Φερέιρα θα μπορούσε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους στόχους του.

Εν ολίγοις, ο Ρέμπε δεν θεωρεί ότι ο Φερέιρα δεν είναι καλός προπονητής και φαίνεται να είναι της άποψης ότι το ρόστερ που βρήκε, στο οποίο δεν έκανε παρεμβάσεις, δεν ταίριαζε στα δικά του σχέδια.

Όλα αυτά, είναι οι πρώτες σκέψεις του νέου αθλητικού διευθυντή, ο οποίος έζησε την ομάδα αυτή τη βδομάδα και μίλησε με τον προπονητή και με αρκετούς από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Φυσικά, για οριστικές αποφάσεις, δεν μπορούμε να μιλάμε ακόμη, αλλά αυτή είναι την ώρα αυτή, η τάση που εκφράζει ο Όλαφ Ρέμπε.

Σ΄ αυτή την κατεύθυνση, λειτουργεί και το γεγονός ότι αν ο ΠΑΟΚ τερματίσει 2ος και παίξει προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ στις 25 Αυγούστου, στην οποία θα έχει σχεδόν ένα μήνα για διακοπές και προετοιμασία. Κι εδώ ο Ρέμπε θεωρεί ότι ο χρόνος είναι λίγος για ριζοσπαστικές αλλαγές και “ανατροπές” στο ποδοσφαιρικό. Προφανώς, θεωρεί ότι ο Φερέιρα έχει τη δυνατότητα με ένα κάπως διαφορετικό ρόστερ να πετύχει και είναι πιο ασφαλής επιλογής, δεδομένου του μικρού χρονικού διαστήματος μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της επόμενης σεζόν.

Οι οριστικές αποφάσεις, φυσικά, θα παρθούν στο τέλος των πλέι οφ, θα παίξει σαφέστατα ρόλο η εικόνα του ΠΑΟΚ και το αποτέλεσμα, κι επειδή πρόκειται για κομβικής σημασίας απόφαση, είναι σαφές ότι θα ληφθεί από κοινού με την ιδιοκτησία.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΗΜ

Ένα θέμα που έχει τεθεί στις συζητήσεις, που έγιναν αυτή τη βδομάδα για το ποδοσφαιρικό τμήμα, έχει να κάνει και με το τεχνικό τημ της ομάδας.

Πριν από ακριβώς ένα χρόνο, ο Λουτσέσκου πήρε μαζί του σχεδόν όλο το τημ, που είχε, με εξαίρεση τον προπονητή τερματοφυλάκων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα, που δεν αντιμετωπίστηκε 100%.

Είναι βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ θα προσθέσει στο δυναμικό του έναν γυμναστή (ήδη έχουν συζητηθεί επιλογές), ενώ στο τημ θα γίνουν κι άλλες προσθήκες, με τις οποίες φέρεται να συμφωνεί και ο Φερέιρα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ρέμπε θέλει να δημιουργήσει ένα τημ, το οποίο θα είναι ανεξάρτητο από τον οποίο προπονητή, θα είναι του ΠΑΟΚ, και θα εξασφαλίζει πάντα τη φυσική συνέχεια, ακόμη κι αν φεύγει ο προπονητής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι Νιγηριανοί υπολογίζουν τον Έκονγκ για τον Ιούνη!

Οι πρόσφατες τοποθετήσεις του Γουίλιαμ Τροστ- Έκονγκ για τον τραυματισμό του, και τον τρόπο που αυτός ήρθε, αλλά και...

Στην ίδια κατηγορία