Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Η δουλειά θα φανεί καλύτερα στη νέα σεζόν»

Δημοφιλή

Τις εντυπώσεις του από το ματς περιέγραψε στο συνδρομητικό κανάλι ο Λουτσέσκου: «Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα, από την εικόνα που παρουσιάσαμε, με την αποφασιστικότητα που μπήκαμε για να κάνουμε πιο εύκολο το παιχνίδι. Είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας, αν κάτι δεν μου άρεσε είναι που δεν σκοράραμε άλλα γκολ, δεν αξιολογήσαμε σωστά τις καταστάσεις στα τελευταία μέτρα».

Για τις απουσίες που είχε η ομάδα και για το αν βρίσκεται στο σωστό δρόμο ανέφερε:«Η παρουσία των παικτών που έπαιξαν με αφήνει ικανοποιημένο, έχουμε μιλήσει για τη δυνατότητα όλων να βρουν το ρόλο τους μέσα στη χρονιά, έχουμε πει πως είμαστε νέα ομάδα, τώρα μπαίνουν οι βάσεις, χρειαζόμαστε χρόνο για να αφομοιωθούν κάποιες καταστάσεις. Όσο περνάει ο καιρός και οι νίκες θα μας δίνουν αυτοπεποίθηση θέλουμε να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά η δουλειά της ομάδας θα φανεί την επόμενη χρονιά καλύτερα».


Τελευταία νέα

Μιλενκόσκι: «Nα παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ»

Πανέτοιμη για το Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας είναι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει αύριο (29/3, 20:15)...

Στην ίδια κατηγορία