Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η διακοπή φέρνει φιλικό για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μετά την μάγκικη επικράτηση τους επί του Άρη για την πρεμιέρα των Play Off, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που δεν βρίσκονται στις κλήσεις των Εθνικών, απολαμβάνουν μερικές ημέρες χαλάρωσης, πριν την επιστροφή στη δουλειά.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, το μενού δεν θα έχει μόνο προπονήσεις, αφού κλείστηκε για το ερχόμενο Σάββατο (25/3), φιλικό με την Φαρούλ Κοστάντζα στη Θεσσαλονίκη. Ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί την ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση των Play Off του πρωταθλήματος Ρουμανίας, κι έχει για προπονητή τον σπουδαίο Γκεόρκι Χάτζι.

Μάλιστα για το επερχόμενο φιλικό παιχνίδι, ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Ρουμανίας δήλωσε:

«Τα παιδιά είναι χαρούμενα. Άλλοι πηγαίνουν στις Εθνικές, ενώ οι υπόλοιποι θα πάμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Το φιλικό αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσουμε ευρωπαϊκή εμπειρία, αντιμετωπίζοντας μια από τις πολύ καλές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα χρησιμοποιήσουμε τους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί λιγότερο τη φετινή σεζόν, αφού πρόκειται για φιλικό παιχνίδι».


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία