Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η διαχείριση του Κούρτιτς κι ο Αουγκούστο

Δημοφιλή

Ο Κούρτιτς είναι μία περίπτωση που, καλώς ή κακώς, επηρεάζει την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Γιατί από τη μία η ομάδα ρόλαρε χωρίς αυτόν, όμως κανένας μέσα σε αυτή δεν αποδέχεται πως ο Κούρτιτς ήταν η αιτία που αυτή δεν πήγαινε καλά.

Ο ΠΑΟΚ με τον Αουγκούστο στη θέση του, με τον Σβαμπ δίπλα του και τον Φελίπε Σοάρες αναβαθμισμένο, παρουσίασε μία καλύτερη εικόνα. Δεν ήταν όμως μόνο ο Κούρτιτς που ήταν εκτός. Το ίδιο συνέβη και με τον Ντάντας.

Οποιαδήποτε συμπεράσματα βγούνε, μπορεί να εκθέσουν τον οποιονδήποτε. Το μόνο σίγουρο είναι πως η περίπτωση Κούρτιτς χρίζει διαχείρισης. Ούτε να τον πετάξεις εντελώς μπορείς, ούτε βέβαια να παίρνει τη φανέλα στο σπίτι.

Το θέμα είναι να καταλάβει ο Σλοβένος πως προέχει το καλό της ομάδας. Και με την κατάλληλη επαφή, θα το καταλάβει.

Από την άλλη, ο Ντούγκλας Αουγκούστο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά και ψυχολογικά, έχοντας επιστρέψει στον φυσικό του χώρο και παράλληλα στις καλές εμφανίσεις. Ο Λουτσέσκου πλέον ούτε που σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει στο «10», κάτι που έχει ανακουφίσει τον Βραζιλιάνο και μαζί του όλους εμάς που τον βλέπαμε να παλεύει χωρίς να μπορεί να βοηθήσει.

Με αυτόν τον τρόπο, ίσως καταφέρει να φέρει και μία μεγάλη πρόταση. Με τον προηγούμενο δεν είχε καμία τύχη.


Τελευταία νέα

Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Ηλίας Μίχος

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό...

Στην ίδια κατηγορία