Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η χαρά του Κλοπ για την παραμονή του Σαλάχ

Δημοφιλή

Περιχαρής με την ανανέωση του συμβολαίου του Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τόνισε πως πάντα αξίζει να περιμένεις για τα καλύτερα πράγματα ούτως ή άλλως.

Αναλυτικά ο προπονητής της Λίβερπουλ δήλωσε:

«Οι οπαδοί μας πήραν μεγάλη χαρά και θα απολαύσουν το Σαββατοκύριακό τους ακόμα περισσότερο. Είμαι σίγουρος ότι θα το γιορτάσουν με αυτά τα νέα. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος. Είναι η καλύτερη απόφαση για εμάς και η καλύτερη απόφαση για εκείνον.

Φυσικά και χρειάστηκε χρόνος, αλλά αυτό είναι απολύτως λογικό. Πάντα αξίζει να περιμένεις για τα καλύτερα πράγματα ούτως ή άλλως. Ο Μο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τα καλύτερα χρόνια του Μο είναι ακόμα μπροστά. Και αυτό λέει κάτι, γιατί οι πρώτες πέντε σεζόν εδώ ήταν το υλικό του μύθου.

Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης είναι μια μηχανή στην καλύτερή της φόρμα. Δουλεύει σκληρά γι’ αυτό και παίρνει τις ανταμοιβές του. Οι δυνατότητές του και το επίπεδο των ικανοτήτων του βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο σε κάθε σεζόν.

Είναι απλά υπέροχα νέα. Με κάνει να χαμογελάω όταν το σκέφτομαι. Θα μείνει μαζί μας για περισσότερο καιρό και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα μαζί».


Τελευταία νέα

Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός Κυπέλλου!

Το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις των καμερών που απαιτεί ο νέος νόμος, ο Άρης δε δέχτηκε ΟΑΚΑ και...

Στην ίδια κατηγορία