Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Κύπρο!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στη Θεσσαλονίκη και η αποστολή του Δικεφάλου είναι έτοιμη να… πετάξει για Κύπρο, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Μεγαλόνησο. Από αυτή απουσιάζουν οι Ντάντας, Κούρτιτς και Ίνγκασον θα ενσωματωθούν στην ομάδα στην Κύπρο και φυσικά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με την Εθνική Σερβίας.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η πρώτη σειρά προπονήσεων της χειμερινής προετοιμασίας ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (27.11) στη Νέα Μεσημβρία, λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει για Κύπρο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το κυριακάτικό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι.

Οι Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί στις 15:45 από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Λάρνακα. Τη Δευτέρα (28.11) στις 14:30 ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί κυπριακού εδάφους κόντρα στην Ασντόντ από το Ισραήλ.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα μπουν στο αεροπλάνο είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ράφα Σοάρες, Σελιμάι, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας , Ρικάρντο, Μουργκ, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα, Μπράντον.

*Οι Ντάντας , Κούρτιτς και Ίνγκασον θα ενσωματωθούν στην ομάδα στην Κύπρο».


Τελευταία νέα

Ρέντη: 67 συνολικά οι συλληφθέντες

Συνολικά 67 άτομα συνελήφθησαν κατά την διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε για τα επεισόδια στου Ρέντη και...

Στην ίδια κατηγορία