Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Κρήτη (pic)

Δημοφιλή

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και τον Ράζβαν Λουτσέσκου να συμπεριλαμβάνει σε αυτή και τον Ταλιχμανίδη.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«O ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Ηράκλειο με στόχο να πάρει το πρώτο του εκτός έδρας τρίποντο στη φετινή Super League. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (17.09) στο γήπεδο της Τούμπας.

Λίγες ώρες πριν μπουν στο αεροπλάνο για Κρήτη, παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες πριν τη μάχη του Γεντί Κουλέ εναντίον του ΟΦΗ. Η προπόνηση είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του αγώνα, ενώ έγινε και ειδικό πρόγραμμα πάνω στις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη , ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στους Κρητικούς είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Κάργας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον, Ολιβέιρα.

* Οι Μπαλωμένος , Ρικάρντο και Κουαλιάτα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το προπονητικό φιλικό κόντρα στον Μακεδονικό στην Ευκαρπία».


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία