Ολοκληρώθηκε ο κύκλος προετοιμασίας της Λαμίας ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησής της με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, η οποία είναι αφιερωμένη στην εκστρατεία ενημέρωσης για τον παιδικό καρκίνο, χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
H oμάδα τη Φθιώτιδας αναφέρει αναφορικά με την αποστολή της:
«Ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης το Σάββατο 15/02 η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή 16/02 στις 20:00.
Την αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας μας, Θανάσης Στάικος αποτελούν οι: Raton, Σουρδής, Καψαλιάρης, Ντεντάκης, Sanchez, Γκοτζαμανίδης, Ring, Βιτλής, Radonja, Χαντάκιας, Γυφτομήτρος, Γιαννούτσος, Σουρλής, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Tshibola, Τσιάκας, Τερεζίου, Ibanez, Βλαχομήτρος, Κλωναρίδης, Lake».