Η αποκάλυψη Λουτσέσκου για ΠΑΟΚ

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση:

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στα ΜΜΕ της Ρουμανίας και του ζητήθηκε μεταξύ άλλων να συγκρίνει τον ΠΑΟΚ με την Ραπίντ Bουκουρεστίου, την ομάδα δηλαδή που επίσης έκανε δύο θητείες στον πάγκο της, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της ως ποδοσφαιριστής.

Στο πλαίσιο των δηλώσεων του μάλιστα ο Ρουμάνος τεχνικός υπογράμμισε για ακόμα μια φορά ότι στον ΠΑΟΚ πέρασε τα καλύτερα δύο χρόνια της ζωής του, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι διατηρούσε επαφές με την ομάδα και το διάστημα που βρισκόταν στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ!

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Διατήρησα την επαφή μου με τον ΠΑΟΚ και το διάστημα που βρισκόμουν στην Αλ Χιλάλ. Στον ΠΑΟΚ πέρασα την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μου αυτά τα δύο χρόνια. Αρχικά με δέχθηκαν με… εχθρική διάθεση αλλά στη συνέχεια έκανα φιλίες. Είναι περίπλοκο να συγκρίνω τον ΠΑΟΚ με την Ραπίντ. Στεναχωριέμαι που έφυγα από την χώρα μου, αλλά κάποτε αναγκάζεσαι να φύγεις. Έζησα ανάμεσα σε ξένους, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Ωστόσο από την προσωπική μου εμπειρία πιστεύω ότι είναι καλό να δουλεύεις στο εξωτερικό».

Για την Εθνική Ρουμανίας:

«Οι άνθρωποι στη Ρουμανία πρέπει να το καταλάβουν, αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχουμε τεράστιες προσδοκίες, αλλά η κατάσταση στη Ρουμανία δεν είναι καλή. Έχουμε έλλειψη νοοτροπίας μαχητή, δεν έχουμε σεβασμό, δεν έχουμε προσωπικότητες.

Έχουμε ένα πρωτάθλημα που πηγαίνει προς την ανωνυμία. Πολλά από τα γήπεδα είναι μικρά, είναι σαν να παρακολουθείς παιχνίδια της τρίτης κατηγορίας. Τα παραδοσιακά κλαμπ, εξαφανίζονται. Είναι σαν να είμαστε τρελοί! Υπάρχουν πολλά συμφέρονται στη μέση. Οι ομάδες αλλάζουν τους προπονητές κάθε δύο ή τρεις μήνες».

Πείτε μας πώς σας φάνηκε το άρθρο
3Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο