Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η απίστευτη άνοδος Κουλιεράκη

Δημοφιλή

Την ανανέωση της χρηματιστηριακής αξίας των ποδοσφαιριστών, μετά τα πεπραγμένα τους στο πρώτο κομμάτι της τρέχουσας σεζόν έκανε η δημοφιλής ιστοσελίδα αξιολόγησης «Transfermarkt», με την εκτόξευση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη να ξεχωρίζει από πλευράς ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου είδε την αξία του στη διάσημη πλατφόρμα να ανεβαίνει από τις μόλις 300.000 ευρώ, στο 1,5 εκατομμύριο, πιστοποιώντας έτσι την καλή του εικόνα, σε συνδυασμό με τις μεγάλες του προοπτικές για το μέλλον.

Ωστόσο δεν ήταν ο μόνος που είδε την αξία του να ανεβαίνει.

Πιο συγκεκριμένα, ιστορικό… υψηλό έπιασαν οι Ντόμινικ Κοτάρσκι και Λευτέρης Λύρατζης, όπου αμφότεροι ανέβηκαν από το 1,5 εκατομμύριο αξίας, στα 2! Ψηλότερα βρίσκεται και ο Μάριος Τσαούσης, αφού από τις 250.000 ευρώ πλέον η αξία του εκτιμάται στις 650.000, ενώ 200.000 ευρώ πάνω ανέβηκε η αξία του Ιβάν Νέσμπεργκ, που πλέον φτάνει στις 700.000.

Μεγάλη άνοδο είχαν οι χρηματιστηριακές αξίες των Κάλεντ Νάρεϊ και Νίκολας Κουαλιάτα μετά τη μεταγραφή τους στους «ασπρόμαυρους», με τον Γερμανό εξτρέμ να αποτιμάται στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ (από τα δύο) και τον Ουρουγουανό να διπλασιάζει σχεδόν  την αξία του, ανεβαίνοντας από τις 800.000 ευρώ στο 1,5 εκατομμύριο.

Τέλος, άνοδος παρατηρείται και στον Ντούγκλας Αουγκούστο που είδε τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ της αξίας του να μετατρέπονται σε 4.5, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο.


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία