Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η απάντηση του Κυριάκου στην… λάσπη που δέχεται ο Λουτσέσκου (pic)

Δημοφιλή

Απάντηση με το ίδιο νόμισμα έδωσε ο Κυριάκος Κυριάκος αναφορικά με ειρωνικό ποστάρισμα του Γιάννη Καραλή για τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η αξία της άποψης δεν μετριέται από το πόσοι συμφωνούν μαζί σου, αλλά από την αδυναμία όσων διαφωνούν να βρουν ένα έστω κανονικό επιχείρημα εναντίον σου.
ΥΓ. Πως λέγεται κάποιος που χρειάζεται να γκουγκλάρεις για να θυμηθείς που δουλεύει, που κατηγορεί έναν προπονητή που του χει κλείσει πολλάκις το σπίτι πως ψάχνει τρικ για να γίνει το… επίκεντρο της προσοχής, μετά από μια ακόμη εμφατική εκτός έδρας νίκη σε ντέρμπι; Θα μας ψοφήσετε ρε σατανάδες!».

Υπενθυμίζεται ότι υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε γράψει χθες (22/1) σε δικό του ποστάρισμα:

1) Pr. Σάββας Ν. Σαλπιστης (κλινικός ψυχολόγος Παν/μιου Στοκχόλμης:

«Ο ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ, έχει, συνήθως, μια πολύ έντονη ανάγκη επιβεβαίωσης, προσέλκυσης της προσοχής των άλλων και να βρίσκεται στο επίκεντρο. Οι ανάγκες αυτές οφείλονται σε ΒΑΘΙΆ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που προσπαθεί να αντισταθμίσει διαμέσου των διαφόρων υπερβολών του».

2) British journal of psychiatry:

«Οι ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΊ ΨΕΎΤΕΣ, ίσως έχουν ΔΟΜΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ στον εγκέφαλο. Διαπιστώθηκε ότι τα άτομα που ψεύδονται συχνά έχουν ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ στον προμετωπιαίο φλοιό».

Υ.Γ. Ποιον σας θυμίζουν οι παραπάνω αναφορές;;;

Υ.Γ1 «ΓΙΑ ΜΕΝΑ, η επιστήμη δεν υπάρχει».


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία