Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η ανάλυση του Κατσουράνη για το ντέρμπι

Δημοφιλή

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Κατσουράνης, σχολίασε την αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, η οποία δεν έβγαλε νικητή. Ο παλαίμαχος παίκτης τόνισε πως ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στο χθεσινό (5/2) παιχνίδι, ξεχωρίζοντας τις εμφανίσεις των Ζόαν Σάστρε και Τιάγκο Ντάντας.

«Ο Ολυμπιακός προσπάθησε πολύ ανασταλτικά, αλλά τις ευκαιρίες τις έχει ο ΠΑΟΚ, που έφτανε πιο εύκολα στην περιοχή του Ολυμπιακού. Ο Σάστρε έκανε ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι, είναι γενικά φορμαρισμένος. Ο Ντάντας ήταν και πάλι ο κινητήριος μοχλός του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ με βάση αυτούς τους δύο ήταν πολύ ορμητικός, πρέσαρε πολύ, έφτανε απέναντι στον Πασχαλάκη είτε από δεξιά είτε από αριστερά με συνεργασίες ή με δεύτερες μπάλες. Θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ. Ο Ολυμπιακός είχε καλές στιγμές κυρίως με Χάμες και Μπακαμπού, αλλά ήταν λίγες.

Γενικά ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερο σχέδιο, έπαιρνε πιο πολλές δεύτερες μπάλες κυρίως στο πρώτο 20λεπτο. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός ισορρόπησε μέχρι το 60-65′ και μετά πάλι ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο κομμάτι του ματς έκλεισε τον Ολυμπιακό στα καρέ του. Ο ΠΑΟΚ ήταν ένα κλικ καλύτερος, κάτι που περιμέναμε, καθώς πατάει καλύτερα από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Δεν μας έκανε εντύπωση, ξέραμε ότι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κατσουράνης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος συγκεντρώνει όλα τα φώτα πάνω του με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ:

«Ο Κωνσταντέλιας έχει προσαρμοστεί πάρα πολύ καλά. Είναι έτοιμος ποδοσφαιριστής για μένα, που δίνει πολλά στον ΠΑΟΚ. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος, η εξέλιξη είναι μπροστά του. Για μένα δεν είναι μικρός, δεν υπάρχουν ελληνικά δεδομένα. Είναι ένα παιδί 19 χρονών, αυτό που του λείπει είναι η εμπειρία. Θεωρώ ότι είναι η ελπίδα μας γενικά σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί δεν βγάζουμε ποδοσφαιριστές με τέτοια χαρακτηριστικά. Οι ενέργειες που έκανε είναι μαγικές, μπορείς να πληρώσεις εισιτήριο για να πας να δεις μόνο τον Κωνσταντέλια. Μοίρασε το παιχνίδι δεξιά και αριστερά, έχει καταλάβει το ρόλο του, παίζει με αρκετή δύναμη και κυνηγάει όλες τις φάσεις. Στην Ευρώπη παίζουν από τα 16 στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο», τόνισε χαρακτηριστικά για τον 19χρονο παίκτη του Δικεφάλου.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία