Την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ενημερώνοντας για τον τρόπο διάθεσής τους.
Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι αύριο Σάββατο (29.11) στις 10:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2025-26, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (30.11) στις 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης».
Τιμές Εισιτηρίων
Θύρα Τιμή
4 €30
*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται το διαχειριστικό κόστος του παρόχου της πλατφόρμας. Σε περίπτωση εξάντλησης των εισιτήριων στη θ4, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ προτίθεται να μας παραχωρήσει και τη θύρα 5 με τιμή εισιτηρίου 40€.
Κανάλια Πώλησης
Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Λεβαδειακός στα δύο links: εδώ και εδώ. (τα links θα ενεργοποιηθούν αύριο στις 10:00 π.μ.)Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με απόφαση των αρχών, η οργανωμένη μετακίνηση έχει απαγορευτεί και επιτρέπεται μόνο η μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά».




