Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Η άμυνα έδωσε τη νίκη»

Δημοφιλή

Η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ νίκησε και τα Χανιά με 11-8, επιβεβαιώνοντας την καλή αγωνιστική κατάστασή της.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς 1, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 4, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 3, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Τόττης, Ιωσήφ.

ΝΟ Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Κουτρουλάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης 2, Πολύζος, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης. Νικολαΐδης 1, Χαριτάκης 2, Σπάχιτς, Αποστολάκης, Μπέτο, Μαζοκοπάκης, Κουμής, Κανδανολέων 2.

«Ηταν το δεύτερο παιχνίδι μέσα σε μία εβδομάδα, και έρχονται ακόμα δύο μέσα στην επόμενη. Αυτό σημαίνει πως έπρεπε να διαχειριστούμε την κούραση» δήλωσε ο Γιάννης Κεχαλάρης στο acpaok.gr, προσθέτοντας: «Ο αγώνας δεν ξεκίνησε όπως θα τον θέλαμε είναι η αλήθεια. Μπήκαμε πολύ νωθρά και αυτό φαίνεται από το σκορ του πρώτου οκταλέπτου. Στην συνέχεια όμως, βρήκαμε τα πατήματα μας, συγκεντρωθήκαμε περισσότερο στην άμυνα, και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Τώρα κοιτάμε το σημαντικότερο, κατά την γνώμη μου, παιχνίδι, που έχουμε μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, το οποίο είναι ο νοκ-άουτ προημιτελικός στο κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ. Πιστεύω ότι είναι το ματς της χρονιάς για εμάς, και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να το κερδίσουμε».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία