Η αλήθεια για Σαββίδη και ΚΑΕ

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε στα πρόθυρα της καταστροφής και στην μεγάλη προσπάθεια, που ξεκίνησε για να σωθεί η κατάσταση και να μπορέσει να παίξει στο πρωτάθλημα, ανταποκρίθηκε και ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, έδωσε εντολή στους επιτελείς του να πληρώσουν τις ρυθμίσεις της ΚΑΕ σε εφορία και ΕΦΚΑ, έτσι ώστε να πάρει ενημερότητες, που είναι αναγκαίες για το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Το ποσό δεν ήταν πολύ μεγάλο, ωστόσο ήταν μια μεγάλη ανάσα αυτή την εποχή.

Τα όσα κυκλοφόρησαν από την ώρα, που έγινε γνωστή η είδηση και η εκτίμηση ότι «ο Σαββίδης μπαίνει και πληρώνει και τα υπόλοιπα χρέη», δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Τίποτα δε δείχνει για την ώρα, ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, που αντιμετώπισε και προσβλητικές συμπεριφορές από την απερχόμενη διοίκηση της ΚΑΕ, θα πληρώσει τη «ζημιά» που έγινε.

Ο Σαββίδης έκανε αυτό, που του ζητήθηκε, δεν ανέλαβε καμιά άλλη υποχρέωση και πλέον ο ΑΣ προσπαθεί να δραστηριοποιήσει ανθρώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ, για να συνεισφέρουν οικονομικά, έτσι ώστε να γίνουν διακανονισμοί, που τους παίκτες, που έχουν να παίρνουν πολλά χρήματα και υπάρχει ο κίνδυνος προσφυγών και ban από τη FIBA. Για τη σωτηρία της ΚΑΕ, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη.

Πείτε μας πώς σας φάνηκε το άρθρο
0Like0Love1Haha0Wow0Sad0Angry

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο