Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η αυτοκριτική των παικτών: «Προδώσαμε τον Ραζβάν!»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη σεζόν με ήττα στον τελικό του Κυπέλλου και έτσι δεν κατάφερε να σώσει ό,τι σωζόταν σε μια αποτυχημένη για τον ίδιο χρονιά. Οι «ασπρόμαυροι» δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν το τρόπαιο κόντρα στην ΑΕΚ, παρά το γεγονός πως από νωρίς ο αντίπαλος τους είχε παίκτη λιγότερο μέσα στο γήπεδο λόγω αποβολής του Ρότα. Ωστόσο, ειδικά στο 2ο ημίχρονο ο Δικέφαλος έδειξε το άσχημο ποδοσφαιρικό του πρόσωπο και μοιραία ήρθε η ήττα με 2-0 και η απώλεια του Κυπέλλου.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους συζήτησαν για αυτό και κάποια από όσα ειπώθηκαν είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως το εξής: «Προδώσαμε τον Ραζβάν. Αυτός μας πίστεψε, μας εμπιστεύτηκε και εμείς στον πιο σημαντικό αγώνα δεν μπορέσαμε να παίξουμε και για αυτόν. Δεν καταφέραμε τελικά να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Η εικόνα που δείξαμε στον αγώνα δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Τη νέα χρονιά όλα αυτά πρέπει να τα αλλάξουμε. Εμείς είμαστε αυτοί που βρισκόμαστε στον αγωνιστικό χώρο και αγωνιζόμαστε, εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει πρώτοι να δίνουμε το παράδειγμα».

Αυτά τα λόγια ειπώθηκαν στις συζητήσεις που υπήρξαν αν και η αλήθεια είναι πως στην περισσότερη διαδρομή η ησυχία ήταν αυτή που επικρατούσε μέσα στο λεωφορείο της ομάδας.

 


Τελευταία νέα

Έχασε τον Νάγκελσμαν η Μπάγερν

Τέλος στις υποθέσεις και στα σενάρια που έφερναν τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν κοντά στη Μπάγερν Μονάχουν, αφού ο Γερμανός τεχνικός...

Στην ίδια κατηγορία