Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η… αφέλεια του Ίνγκασον

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε το ντοκιμαντέρ του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και στο πλαίσιο αυτού τοποθετήθηκε και ένας από τους μεγάλους άτυχους της περασμένης σεζόν, ο Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο Ισλανδός στόπερ μίλησε για την μεγάλη του επιθυμία να παίξει στον τελικό, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του λίγο… αφελή, αφού θεωρούσε πως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε δεν ήταν σοβαρό.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Οι μέρες πριν τον τελικό ήταν λίγο… σουρεαλιστικές. Την Τετάρτη υποβλήθηκα σε επέμβαση, είχα αγωνιστεί με ενέσεις στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Εκείνη τη στιγμή ήμουν λίγο αφελής, δεν θεωρούσα πως ο τραυματισμός μου ήταν σοβαρός. Μετά τις εξετάσεις που κάναμε μετά τον ημιτελικό, ήταν ξεκάθαρο πως έπρεπε να κάνω επέμβαση. Δοκιμάσαμε τα πάντα, αλλά δυστυχώς δεν ήμουν εκεί με την ομάδα… Ήταν μια δύσκολη περίοδος, αλλά αυτό σου δίνει κίνητρο. Να έχεις να περιμένεις κάτι, όπως είχα εγώ να περιμένω το Σάββατο…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο επίκεντρο των Τούρκων ο Κουλιεράκης

Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω...

Στην ίδια κατηγορία