Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

H τελευταία νίκη στην Τούμπα

Δημοφιλή

Το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρη για τη σεζόν 2013-2014 είχε οριστεί στις 24 Νοεμβρίου 2013. O ΠΑΟΚ προέρχονταν από τη συντριβή με 4-0 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, ενώ δύο ημέρες μετά τον αγώνα με τον Άρη, η αποστολή θα αναχωρούσε για το μακρινό Καζακστάν, όπου θα αντιμετώπιζε τη Σαχτέρ Καραγκάντι για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η Τούμπα δεν είχε γεμίσει εκείνο το βράδυ (είχαν διατεθεί 19.440 εισιτήρια), αλλά δεν έλειψε καθόλου ο παλμός από την εξέδρα. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά, ο ΠΑΟΚ έπαιζε τον αντίπαλο του στο μισό γήπεδο, αλλά ο Διούδης κρατούσε όρθιο τον Άρη.

Κι όταν ο Ουντόντζι στο 59΄ άνοιξε το σκορ, πήγε να διαγραφεί μια μεγάλη έκπληξη. Για τους γηπεδούχους, ωστόσο, που είχαν δοκάρι με τον Αθανασιάδη (65΄), ήταν αρκετό το διάστημα 72΄-80΄ για να κάνουν την ανατροπή με τα γκολ των Λούκας και Αθανασιάδη. Και το γκολ του Βούκιτς στο 90΄ ήρθε για να δώσει στο τελικό 3-1 μια πιο αντιπροσωπευτική εικόνα της αναμέτρησης.

Στο φινάλε εκείνης της σεζόν οι «κίτρινοι» θα τερμάτιζαν τελευταίοι με μόλις τρεις νίκες στο ενεργητικό τους…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Λαμία: Αποχή των οργανωμένων με ΠΑΟΚ

Την αποχή τους από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Λαμίας, διαμαρτυρόμενοι για...

Στην ίδια κατηγορία