Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

H καριέρα του Mπράντον Τόμας

Δημοφιλή

Ο Μπράντον Τόμας Λάμας, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στην πόλη Σαντανί της Ισπανίας στις 4 Φεβρουαρίου του 1995 και άρχισε να μαθαίνει τα μυστικά της μπάλας στις ακαδημίες της Μαγιόρκα.

Εκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Μαγιόρκα την σεζόν 2012-2013 καταγράφοντας μια 18λεπτη συμμετοχή στην La Liga.

Με την φανέλα της Μαγιόρκα κατέγραψε συνολικά 77 συμμετοχές έχοντας 21 γκολ και 7 ασίστ, με τις εμφανίσεις του να αναγκάζουν την Ρεν να δαπανήσει το ποσό των τριών εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Η πορεία του στην Γαλλία δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε, αφού με την φανέλα της Ρεν κατέγραψε 12 συμμετοχές με ένα γκολ και μια ασίστ, για να ακολουθήσει η Οσασούνα, με την οποία σε 47 συμμετοχές σημείωσε έξι γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ.

Ακολούθησαν σύντομα περάσματα από Χιρόνα και Λεγκανιές, για να βρεθεί την περσινή σεζόν στην Μάλαγα, με την οποία σε 40 εμφανίσεις στην Segunda Division, σημείωσε εννιά γκολ έχοντας και 2 ασίστ.

Προηγούμενο άρθροΣυμφωνία με Μπράντον Τόμας
Επόμενο άρθροΤελειώνει του Νάρεϊ


Τελευταία νέα

Κοτάρσκι, παρών: Οι καλύτερες επεμβάσεις του στο Conference (videos)

Κατά ριπάς σκοράρισμα από πλευράς ΠΑΟΚ στην Ευρώπη εξ ου και η πρώτη καλύτερη επίθεση που κατοχυρώθηκε στην εντυπωσιακή...

Στην ίδια κατηγορία