Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

H επαφή με Σούλη και η διευθέτηση με Γκος

Δημοφιλή

Υπό έλεγχο είναι πλέον όλα τα ανοικτά μέτωπα που είχε ο ΠΑΟΚ με οφειλές σε τρίτους. Το μεγαλύτερο από αυτά σχετίζεται με την υπόθεση του Φιλ Γκος. Κάπου 100.000 δολάρια. Πήγε να το προλάβει ο Χατζόπουλος πριν από μήνες, μίλησε μαζί του όμως ο Αμερικανός δεν ήθελε να περιμένει. Έκανε την προσφυγή για να διασφαλίσει χρήματα του συμβολαίου, που του οφείλονταν. Οι άλλες υποθέσεις πρώην παικτών (όπως είναι του Γκάρετ, του Χάτσερ, κάποιων μάνατζερ), είναι διαχειρίσιμες.

Επίσης, υπάρχει σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος ακόμη δεν έχει αποπληρωθεί.

Με τον Γκος θα γίνει διακανονισμός και εξόφληση τους επόμενους μήνες. Ο ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν δεν θα χρωστάει σε πρώην παίκτες –προπονητές. Η λίστα των 64, για την οποία μιλούσε από πέρσι το καλοκαίρι ο Χατζόπουλος σβήνει.

Στην ΚΑΕ όμως δεν εφησυχάζουν και καλά κάνουν. Μόλις τελειώσει ην ιστορία της πανδημίας θα «ξεπαγώσουν» κάποιες υποχρεώσεις σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Σύμφωνα με υπολογισμούς η ΚΑΕ θα έχει μηνιαίες υποχρεώσεις κοντά στις 40 με 45 χιλιάδες ευρώ.  Τα ταμεία έχουν γεμίσει μετά και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αυτό βοηθάει τον ΠΑΟΚ να προγραμματίσει καλύτερα το μέλλον του όμως οι υποχρεώσεις δεν σταματούν.

ΥΓ.1. Υπάρχουν και παίκτες που σήμερα παίζουν στον ΠΑΟΚ αλλά ταλαιπωρούνται με οφειλές από προηγούμενες ομάδες τους. Τέτοιοι είναι οι Τσαλμπούρης και Κακλαμανάκης. Στην ΑΕΚ έπαιζαν παλαιότερα και οι δυο. Κι ακόμη δεν εξοφλήθηκαν.

ΥΓ.2. Χρησιμοποιούν κάποιοι το όνομα του ΠΑΟΚ σε «παιχνίδια εξουσίας» με αφορμή τις εκλογές της ΕΟΚ. Λες κι ο μπασκετικός ΠΑΟΚ ωφελήθηκε ποτέ από το «σύστημα» που ελέγχει την κατάσταση την τελευταία 10ετία.

ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ DEAL

Τα βρήκαν σχετικά εύκολα διοίκηση και Λυκογιάννης. Η ΚΑΕ αναγνώρισε έμπρακτα το έργο του κόουτς ανεβάζοντας οικονομικά τον πήχη. Ο κόουτς από την άλλη αντιλήφθηκε πως ο ΠΑΟΚ αποτελεί τεράστιο άλμα για την καριέρα του. Στη συζήτηση που έγινε για την οικονομική συμφωνία ο Λυκογιάννης αναφέρθηκε (και ήταν προς τιμήν του) και στους βοηθούς του.

ΣΕ ΝΕΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Άλλαξε πρόσφατα μάνατζερ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Πλέον τον Έλληνα τεχνικό θα εκπροσωπεί το γραφείο του Νίκου Λώτσου. Η εκτίμηση μας είναι πως την επόμενη χρονιά δεν θα κοουτσάρει στην Ελλάδα, αλλά θα κάνει  το «βήμα» εκτός συνόρων. Ήδη κάτι μπορεί να υπάρχει…

ΔΥΟ ΓΚΑΡΝΤ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Θα έχουμε χρόνο τους επόμενους μήνες να ασχοληθούμε με την αγαπημένη όλων… μεταγραφολογία. Θα ήταν ψέμα όμως αν κάποιος υποστήριζε πως οι αρμόδιοι στον ΠΑΟΚ δεν σημειώνουν ονόματα και δεν ξεψαχνίζουν την ελληνική και αμερικάνικη αγορά.

Αναφορικά με την Ελλάδα λοιπόν υπάρχουν δυο γκαρντ που αρέσουν. Και είναι και οι δυο…Βασίληδες. Ο ένας είναι ο Τολιόπουλος. Ο άλλος ο Μουράτος. Σε καλή ηλικία και οι δυο. Έχουν το «πακέτο» που θέλει ο Λυκογιάννης. Μεγάλη ευκαιρία και για αυτούς ο ΠΑΟΚ όμως. Κι ο νοών … νοείτω.

ΕΓΙΝΕ SOLD OUT

Κάτι περισσότερο από καλά πήγαν οι πωλήσεις των συλλεκτικών εμφανίσεων που λάνσαρε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την συμπλήρωση των 30 ετών από τον θρίαμβο της Γενεύης το 1991. Περίπου 200 κομμάτια βγήκαν. Τα 100 έκαναν… φτερά από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Μόλις έγινε παραλαβή και των υπόλοιπων έγινε επίσης ένας χαμός.

*Συζητάνε για νέο προπονητή στον Άρη. Ενόψει της σεζόν 2021-22. Ο «κύκλος» του Σάββα Καμπερίδη έκλεισε. Ήδη στοχεύουν σε μια περίπτωση Έλληνα τεχνικού. Στον Ηλία Καντζούρη. Θέλουν «πακέτο» και το βοηθό του, Γιώργο Σιγάλα.

ΠΑΟΚ τα επόμενα 1-2 χρόνια θα δυναμώσει. Αυτή είναι η εκτίμηση μας. Αισχρές διαιτησίες όπως αυτή που είχε στον τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στα «Δυο Αοράκια» στο Ηράκλειο το 2019, διαιτησίες όπως αυτή του πρώτου γύρου με την ΑΕΚ και άθλιοι ορισμοί (ΚΕΔ) δεν πρέπει να γίνουν και δεν θα γίνονται πια ανεκτοί.

* Το λέμε επειδή κάποιοι στην Αθήνα μπερδεύονται (με αφορμή τις περίφημες εκλογές) και μιλούν για «συμμαχίες». Ο ΠΑΟΚ είναι αυτοδύναμος. Ας το θυμούνται.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Γέμισε με κόσμο η Νέα Μεσημβρία

Επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ επιφύλασσε η σημερινή (28.03) προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, με τον...

Στην ίδια κατηγορία