Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

H απειρία χτύπησε κόκκινο

Δημοφιλή

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές των δύο πρώτων αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας, για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

Στο παιχνίδι της Βουλγαρίας ορίστηκε ο Γάλλος Ζερεμί Πιγκνάρ με βοηθούς τους Ορελιέν Ντρουέ και Λορέν Κονιλιό.

Ο Πίγκναρντ είναι γεννημένος στις 7 Αυγούστου του 1987 (35 ετών) και έχει οριστεί συνολικά σε 127 αναμετρήσεις, ενώ το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, το έκανε στις 10 Αυγούστου του 2019.

Στα 127 παιχνίδια που έχει διευθύνει έχει μοιράσει 490 κίτρινες κάρτες, 19 δεύτερες κίτρινες, μόλις 18 απευθείας κόκκινες, ενώ έχει υποδείξει το σημείο του πέναλτι 31 φορές.

Σε ευρωπαϊκές διασυλλογικές είναι άπειρος, αφού έχει παίξει σε μόλις ένα παιχνίδι του UEFA Europa Conference League, σε ένα παιχνίδι πάλι της 2ης προκριματικής φάσης ανάμεσα στην Πέτροκιουμπ με την Σίβασπορ, όπου η ομάδα από την Τουρκία επικράτησε με 0-1.

Όπως και ο Ζερεμί Πιγκνάρ έτσι και ο διαιτητής του επαναληπτικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Λέφσκι Σόφιας (28/7) Σέζαρ Σότο Γκράντο, πρόκειται για έναν άπειρο διαιτητή σε ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Ο Σότο είναι γεννημένος στις 17 Ιουνίου του 1980 και είναι 42 ετών και επίσης δεν έχει παραστάσεις από την Ευρώπη αλλά μόνο από την Ισπανία.

Έχει «σφυρίξει» σε 190 παιχνίδια στην καριέρα του και έχει δείξει 979 κίτρινες κάρτες, 30 δεύτερες κίτρινες, 15 απευθείας κόκκινες και έχει υποδείξει 55 πέναλτι.

Ωστόσο, στο βιογραφικό του έχει έναν τελικό Super Cup Ισπανίας ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να επικρατούν με 2-0 στις 16 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους. Τα γκολ είχαν πετύχει οι Μόντριτς στο 38′ και Μπενζεμά με πέναλτι στο 52′.

Εκτός από το πέναλτι του δεύτερου γκολ, ο Σότο είχε δείξει τρεις κίτρινες κάρτες στους παίκτες της Μπιλμπάο, μία κόκκινη στον κεντρικό αμυντικό της Ρεάλ, Μιλιτάο και ένα πέναλτι για τους Βάσκους το οποίο έχασε ο Ραούλ Γκαρσία στο 89ο λεπτό.


Τελευταία νέα

Κοτάρσκι, παρών: Οι καλύτερες επεμβάσεις του στο Conference (videos)

Κατά ριπάς σκοράρισμα από πλευράς ΠΑΟΚ στην Ευρώπη εξ ου και η πρώτη καλύτερη επίθεση που κατοχυρώθηκε στην εντυπωσιακή...

Στην ίδια κατηγορία