Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γυναίκες έτοιμες για όλα

Δημοφιλή

Τρία χρόνια μετά την ανάληψη της διοικητικής ευθύνης του τμήματος από τον Κώστα Αμοιρίδη, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει με το «καλημέρα» στη Volleyleague.

Ο δρόμος ήταν μακρύς και ανηφορικός. Ο ΠΑΟΚ δεν επέλεξε την εύκολη λύση, όπως συνηθίζουν άλλοι σύλλογοι, και το δημιούργημα του Κώστα Αμοιρίδη ξεκίνησε από τα τοπικά της Θεσσαλονίκης για να «σκαρφαλώσει» σε χρόνο ρεκόρ στη μεγάλη κατηγορία. Με μότο τη φράση «λίγα λόγια, πολλή δουλειά» ο Δικέφαλος ήρθε για να μείνει και να πρωταγωνιστήσει στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ κόντρα σε παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος που τα τελευταία χρόνια έχουν «χτίσει» το δικό τους όνομα στο χώρο. Με τον Μίχαλ Μάσεκ στον πάγκο, τις έμπειρες Χαντάβα, Κιόση, Αλμπουκέρκε, Καζορόφκσα, Ερζέν, Πολυνοπούλου, Καραφουλίδου, Κωνσταντινίδου να πλαισιώνονται από νεαρές ταλαντούχες παίκτριες (Μυρίδου, Ηλιοπούλου, Ξανθοπούλου, Κλέπκου, Κυπαρίσση, Τσιόγκα) ο ΠΑΟΚ δηλώνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην ιστορία του τμήματος.

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η πρώτη παρουσία του ΠΑΟΚ στη Volleyleague σε συνδυασμό με την επιστροφή του Παναθηναϊκού προσθέτει νέα αίγλη στο νέο γυναικείο πρωτάθλημα, με τον ανταγωνισμό και το επίπεδο να ανεβαίνει. Ο Ολυμπιακός για μία ακόμη σεζόν φαντάζει στα χαρτιά τουλάχιστον ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο κρατώντας σημαντικό κομμάτι του ρόστερ του από την περσινή σεζόν. Νησιωτικές ομάδες όπως η Θήρα και ο Πανναξιακός θα είναι για μία ακόμη χρονιά ιδιαίτερα υπολογίσιμες δυνάμεις, όπως και ο Άρης. Αίαντας Ευόσμου και Θέτιδα Βούλας θα είναι και φέτος «σκληρά καρύδια» για κάθε αντίπαλο, ενώ Πορφύρας, Ηλυσιακός, Ηλιούπολη και Μαρκόπουλο θα παλέψουν για να εμφανίσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο.

«ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ»

Η Καρολίνα Αλμπουκέρκε είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του φετινού πρωταθλήματος. Η χρυσή Ολυμπιονίκης προσαρμόστηκε από την πρώτη ημέρα στη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό για την ομάδα του Δικεφάλου, έχοντας ήδη δείξει θετικότατα δείγματα γραφής με την εικόνα που είχε στα φιλικά των «ασπρόμαυρων». Η ίδια δηλώνει: «Δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε μία εξαιρετική σεζόν. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά εμείς καθημερινά μεγαλώνουμε σαν ομάδα. Αισθάνομαι πολύ όμορφα στη Θεσσαλονίκη. Αγαπάω την πόλη και τη θεωρώ ήδη σαν δεύτερο σπίτι μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και αγωνίζομαι για τον ΠΑΟΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Λαμία στα… ασπρόμαυρα: «ΠΑΟΚ παντού» (pic)

Δυναμικό «παρών» φρόντισαν να δηλώσουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Λαμίας με φόντο την εκτός έδρας δοκιμασία του...

Στην ίδια κατηγορία