Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Γλίτωσε η ΑΕΚ από τον… μισό ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με σύνθεση ανάγκης παρατάχθηκε ο ΠΑΟΚ στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1.

Στο 6΄ ο Τσόλακ με σουτ με το δεξί εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στάνκοβιτς, αλλά μετά από έλεγχο του VAR το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Κροάτη.

Στο 15΄ ο Αμραμπάτ με σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη, ανοίγοντας το σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση στο 27΄, όταν ο Μουργκ έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, πάσαρε στον Τσόλακ που με συρτό διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 38΄ πρώτα ο Μάνταλος και στη συνέχεια ο Αμραμπάτ απέτυχαν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση, ενώ στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους ο Ζίβκοβιτς σούταρε λίγο άουτ.

Στο 52΄ και πάλι ο Ζίβκοβιτς απείλησε τον Στάνκοβιτς, που απέκρουσε το σουτ του Σέρβου μεσοεπιθετικού.

Για τον ΠΑΟΚ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία στο 83΄, όταν, μετά από προσπάθεια του Μουργκ, ο Ολιβέιρα «σημάδεψε» τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ (68΄ Λύρατζης), Βαρέλα (46΄ Ινγκασον), Μιχάι, Σάστρε, Σοάρες (74΄ Κούρτιτς), Σβαμπ, Μουργκ, Μιτρίτσα (82΄ Ακπομ), Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (82΄ Ολιβέιρα).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Μάνταλος (86΄ Φράνσον), Γκαρσία, Τσούμπερ, Άμραμπαντ (90΄ Ανσαριφάρντ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία