Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Friday, March 13, 2026

Για τρίποντο ανάκαμψης κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης

Δημοφιλή

Προερχόμενος από την ευρωπαϊκή πρόκριση στους «16» του Τσάλεντζ Καπ, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 19.00 στο Παλατάκι τον Πήγασο Πολίχνης για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ.

«Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία παίζει καλά σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν. Από την πλευρά μας, θα έχουμε κάποιες αλλαγές στην σύνθεση μας. Ελπίζω ότι οι νέοι παίκτες θα βρουν τον τρόπο να μας βοηθήσουν, καταλαβαίνοντας την σημαντικότητα του παιχνιδιού» δήλωσε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Και ο προπονητής του Δικεφάλου συνέχισε: «Θέλουμε τη νίκη, προκειμένου να ανέβουμε βαθμολογικά, και να είμαστε έτοιμοι για την απαιτητική περίοδο που έρχεται, με συνεχόμενους αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε τρία παιχνίδια, το σημερινό, της Πέμπτης κόντρα στον ΟΦΗ για το Λιγκ Καπ, και της Κυριακής απέναντι στον Φλοίσβο. Πολλά παιχνίδια, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και πνευματικά για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα πέντε ευρώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here




Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Europa και Conference League

Η Φερεντσβάρος ήταν σαρωτική απέναντι στην Μπράγκα και με τη νίκη της με 2-0 στον πρώτο αγώνα για τους...

Στην ίδια κατηγορία