Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Για το πέμπτο σερί πρωτάθλημα

Δημοφιλή

Για τον πέμπτο τίτλο στην ιστορία του το τμήμα πάλης του ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη του πανελληνίου πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο των Ανω Λιοσίων Αθήνας.

Συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή και στα τρία στιλ περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες. Το Σάββατο στις 13:00 θα αρχίσει η Ελληνορωμαϊκή, ενώ την ίδια ώρα την Κυριακή θα αγωνιστούν οι αθλητές της ελευθέρας και της γυναικείας πάλης.

Οι παλαιστές του Δικεφάλου, έχοντας να διαχειριστούν την ελλιπή χρονικά προετοιμασία αλλά και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω του καύσωνα του καλοκαιριού, θα παραταχθούν στο ταπί με μοναδικό στόχο την κατάκτηση μεταλλίων και του πρωταθλήματος.

Την ομάδα του ΠΑΟΚ αποτελούν οι Βασίλης Τοπουρτούκης, Νίκος Κιουτσουκήλιας, Δημήτρης Σωτηριάδης, Κυριάκος Ζουρνατσίδης, Δημήτρης Κουπλίδης, Χρήστος Θεοδωράκης, Κώστας Μακρίδης, Μανρίκος Θεοδωρίδης, Γιώργος Πασχαλίδης, Γιώργος Σωτηριάδης, Παπαγιώτης Πεπές, Γιάννης Κοκοβίδης, Χρήστος Χειλετζάρης, Βασίλης Παπαχατζής, Ηλίας Παγκαλίδης, Δημήτρης Τσεκερίδης, Θόδωρος Φωτιάδης, Γιάννης Τσεκερίδης, Αβραάμ Σωτηριάδης, Λαοκράτης Κεσίδης, Βασίλης Κολλάρος, Αρχοντής Ξούρας, Παύλος Ξούρας, Σταύρος Ξούρας και Σωτήρης Λιγκοβανλής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία