Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Για τη νίκη στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου έχει αγώνα σήμερα (4/2, 13:00) στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει τις Εσπερίδες Καλλιθέας για την 19η «στροφή» του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος μετά τη σημαντική νίκη επί της Νίκης Λευκάδας με σκορ 66-65, συνέχισε το νικηφόρο σερί του, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας με την ψυχολογία στα ύψη.

Στις τέσσερις τελευταίες «στροφές», ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πως θα έχει ένα απαιτητικό έργο, ψάχνοντας την καλύτερη δυνατή συγκομιδή ώστε να παραμείνει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Στον αντίποδα, οι Εσπερίδες Καλλιθέας γνώρισαν δεύτερη σερί ήττα, μετά από αυτή από τον Παναθηναϊκό, χάνοντας από τον Πρωτέα Βούλας με 65-52. Ωστόσο, το βατό πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών δίνει την ευκαιρία στην ομάδα της Αττικής να έχει και εκείνη ως στόχο μία θέση στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Oι δηλώσεις του προπονητή, Άγγελου Αγγελίδη, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Ξεκινάει μία τετράδα αγώνων, αρχής γενομένης του αυριανού παιχνιδιού, η οποία είναι όλη η χρονιά. Το παιχνίδι κόντρα στις Εσπερίδες είναι πάρα πολύ σημαντικό για την εξέλιξη της τελικής τετράδας. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας και να διατηρήσουμε την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα».


Τελευταία νέα

«Πελάτισσα» του ΠΑΟΚ η Λαμία

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τη Λαμία στην ομώνυμη πόλη και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, Super League ετοίμασε την...

Στην ίδια κατηγορία