Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Δημοφιλή

Για την 9η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται απόψε (23/11) στις 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Δικέφαλος, καλείται να φέρει εις πέρας ένα απαιτητικό πρόγραμμα, με συνεχόμενους και δύσκολους αγώνες, έχοντας ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε να βρεθεί στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου του.

Απέναντί του, ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος «τρέχει» ένα νικηφόρο σερί δέκα αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, κερδίζοντας την προηγούμενη αγωνιστική το ΝΟ Χανίων με 16-8. Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν φυσικά κανονικά.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Πόλυς Προσινικλής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Ο αγώνας κόντρα στον Απόλλωνα είναι το τρίτο στη σειρά δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θα δώσουμε στην έδρα μας.

Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις θεωρώ πως δεν παρουσιάσαμε την πραγματική αγωνιστική εικόνα μας, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί σε μία νεανική ομάδα η οποία έχει δώσει πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα.

Πιστεύω πως αν αποφύγουμε τα ατομικά λάθη και παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, με «όπλο» την άμυνα, μπορούμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός, και θα τα δώσουμε όλα!».


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία