Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Μπορεί η πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου να έχει σταματήσει λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ξεκινά σήμερα, Κυριακή (20/11) στο Κατάρ, ωστόσο η Super League 2 συνεχίζει κανονικά, και το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ Β έχει έξοδο στο Πολύκαστρο και στο Κιλκίς, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μετά από την ισοπαλία της πρεμιέρας στη Βέροια και την πρώτη εντός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕΛ , η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει τέσσερις βαθμούς και στοχεύει σε ακόμα ένα τρίποντο, που θα την ανεβάσει εκ νέου στην κορυφή του Βορείου ομίλου.

Ο Ουρουγουανός ωστόσο μετρά απώλειες διεθνών και όχι μόνο, μιας και υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες είχαν οι Παναγιώτου, Κουτεντάκης, που γύρισαν από τις προπονήσεις τις Εθνικής Ελπίδων, όπως και ο Ισμαϊλα Ουεντραόγκο που βρίσκεται με την Εθνική Μπουρκίνα Φάσο. Παράλληλα, δεν είναι διαθέσιμοι ούτε ο τιμωρημένος Βασίλης Γκορτνεζιάνι, που εκτίει την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του, αλλά και ο τραυματίας Γιώργος Κουλούρης.

Στον αντίποδα, για πρώτη φορά σε αποστολή επίσημου παιχνιδιού του ΠΑΟΚ Β βρίσκεται ο νεαρός Στέφανος Τζίμας, και μένει να φανεί αν ο ταλαντούχος φορ θα κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τα «ασπρόμαυρα», πριν κλείσει τα 17 του χρόνια. Ο Απόλλωνας Πόντου από την άλλη, μετά από δύο αγωνιστικές έχει μια νίκη και μία ήττα, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 0-1 από τον Διαγόρα Ρόδου στο γήπεδο της Τρίγλιας, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική πήρε το τρίποντο στη Λάρισα, επί του τοπικού Ηρακλή, με 0-1.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Μπούμπας του Συνδέσμου Ηπείρου. Χρήστος Τζιότζιος και Θανάσης Καραγιάννης θα είναι οι βοηθοί, αμφότεροι από την Θράκη, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Σταφύλας από την Ξάνθη. Η σημερινή (20/11, 15:00 ) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου και δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά.


Τελευταία νέα

Φουλ για νταμπλ οι γυναίκες του ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού με 1-0, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά...

Στην ίδια κατηγορία