Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Για τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Νάρεϊ

Δημοφιλή

Mετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Φορτούνα Ντίσελντορφ o Κάλεντ Νάρεϊ είναι επιτέλους ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου.

Ο Γερμανός εξτρέμ γεννημένος από Τογκολέζους γονείς έβαλε την υπογραφή του και θα είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2026, όπως λέει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Κάλεντ Νάρεϊ από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο Γερμανός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Δικέφαλο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026.

Ο Νάρεϊ γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1994 στο Νοϊβίντ της Γερμανίας από Τογκολέζους γονείς. Μεγάλωσε στο Λεβερκούζεν και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από μικρός σε τοπικές ακαδημίες, πριν μεταπηδήσει στη Μπάγερ Λεβερκούζεν το 2010.

Τρία χρόνια αργότερα έπαιξε για πρώτη φορά σε αντρικό επίπεδο με τη δεύτερη ομάδα της Μπάγερ και οι εμφανίσεις του ανάγκασαν την Ντόρτμουντ να κινηθεί για την απόκτησή του. Στη Μπορούσια έμεινε μέχρι το 2016, αλλά πέρασε μία σεζόν στη δεύτερη ομάδα και μία σεζόν ως δανεικός στην Πάντερμπορν, από όπου ξεκίνησε το ταξίδι του στην 2.Bundesliga.

Τον Ιούλιο του 2016 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην Γκρόιτερ Φιρτ, με τη φανέλα της οποίας σε δύο σεζόν έπαιξε σε 70 αγώνες, σκοράροντας οκτώ γκολ και μοιράζοντας επτά ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2018 το Αμβούργο έκανε rebuild κι έψαχνε να στελεχώσει την ομάδα της νέας εποχής μετά τον υποβιβασμό του. Οι άνθρωποι της ομάδας επέλεξαν τον Νάρεϊ για το δεξί άκρο της επίθεσης και η ιστορία τους δικαίωσε.

Συνολικά με τη φανέλα του Αμβούργου έπαιξε σε 84 παιχνίδια, σκόραρε 11 γκολ, ενώ έδωσε οκτώ ασίστ, αριθμοί που θα μπορούσαν να ήταν πολύ μεγαλύτεροι αν δεν είχε ένα τραυματισμό τη σεζόν 2019-20. Άξιο αναφοράς και το γεγονός πως σε πολλούς αγώνες έπαιξε ως δεξί μπακ λόγω έλλειψης εναλλακτικών.

Το καλοκαίρι του 2021 έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με το Αμβούργο και υπέγραψε στη Φορτούνα Ντίσελντορφ με την οποία πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. 32 αγώνες, οκτώ γκολ, 15 ασίστ με τον Νάρεϊ να είναι ένας από τους κορυφαίους εξτρέμ της λίγκας.

Ο Νάρεϊ ήταν ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τις θέσεις των εξτρέμ της ομάδας και μετά τη συμφωνία με τη Φορτούνα, έκανε τον Γερμανό κάτοικο Θεσσαλονίκης.

Καλώς ήρθες Κάλεντ!»


Τελευταία νέα

Κρίσιμη μέρα για Μπάμπα στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κορυφώνει την προετοιμασία του για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει πλέον...

Στην ίδια κατηγορία