Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Για πέμπτη χρονιά στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Στην ανανέωση της συνεργασίας με τη Μαρτίνα Ξανθοπούλου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο προχώρησε η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Ετσι, η Ελληνίδα λίμπερο θα συνεχίσει για πέμπτη χρονιά στο Δικέφαλο, διανύοντας τις στιγμές του τμήματος από την βάση του, μέχρι και την κορυφή, με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.

«Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει τα τελευταία χρόνια» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Ξανθοπούλου σε δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου (acpaok.gr).

Και συμπλήρωσε: «Εγώ με την σειρά μου εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία και χωρίς διακοπές. Είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να συνεχιστούν οι επιτυχίες στην ομάδα μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Μίνι στάση εργασίας στα λεωφορεία την Παρασκευή!

Προειδοποιητική στάση εργασίας προκηρύσσει για αύριο, Παρασκευή, το Σωματείο Εργαζομένων Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε...

Στην ίδια κατηγορία