Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γεύμα συσπείρωσης στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ καλείται να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα, που αποτυπώνεται και στο γήπεδο, μετά τα δέκα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αρχηγοί του Δικεφάλου πήραν την πρωτοβουλία να βγει όλη η ομάδα για γεύμα, το μεσημέρι της Πέμπτης (12/5), προκειμένου να συζητηθεί η όλη κατάσταση.

Στόχος είναι να γίνει τόσο ανάληψη της ευθύνης για τα αποτελέσματα και την εικόνα του τελευταίου διαστήματος, όσο και να ανασυγκροτηθεί η ομάδα ενόψει της συνέχειας σε Play Off, αλλά και φυσικά τον τελικό Κυπέλλου.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συζήτησαν για αρκετή ώρα αναφορικά με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα, το οποίο αποτυπώνεται σε ένα άγονο «σερί» δέκα παιχνιδιών χωρίς νίκη.

Μάλιστα τονίστηκε μεταξύ άλλων, πως η χρονιά πρέπει να τελειώσει με όμορφο τρόπο, δηλαδή με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στα Play Off, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» έχουν καταλάβει ότι η ομάδα δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε το τελευταίο διάστημα, και ο στόχος είναι να αλλάξει η εικόνα της, ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γεύμα μίλησε στους συμπαίκτες του τόσο ο Αντρέ Βιεϊρίνια, αλλά και οι υπόλοιποι αρχηγοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία