Ο Αντρέα Τρινκιέρι φροντίζει να διατηρεί την ισορροπία ανάμεσα στην τακτική προσήλωση και την αποφόρτιση, με το ελεύθερο διάστημα στο Μιλάνο να προσφέρει την ιδανική ευκαιρία για σύσφιξη σχέσεων ανάμεσα στο μπασκετικό τμήμα. Οι αθλητές του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερο χρόνο τους από τις υποχρεώσεις στο Unipol Forum πραγματοποιώντας βόλτα στο κέντρο της πόλης, συνδυάζοντας την περιήγηση με την απαραίτητη στάση για αυθεντικό ιταλικό gelato.
Οι παίκτες της ομάδας, με επικεφαλής τους Νάσο Μπαζίνα, Δημήτρη Κακλαμανάκη, Γιώργο Φίλλιο, Τρέβορ Χάτζινς, Κάιλ Αλεξάντερ, Νίκο Χουγκάζ, Γκρέι και Χρήστο Μανθόπουλο αναζήτησαν τις πιο φημισμένες gelaterie, θέλοντας να δοκιμάσουν τις τοπικές σπεσιαλιτέ.

Η παρουσία τόσο των Ελλήνων όσο και των ξένων αθλητών στην ίδια παρέα επιβεβαίωσε την εξαιρετική χημεία και το οικογενειακό κλίμα που έχει ήδη διαμορφωθεί στα ασπρόμαυρα αποδυτήρια. Αυτές οι στιγμές εκτός παρκέ λειτουργούν καταλυτικά για τη συνοχή του γκρουπ, προσφέροντας την απαραίτητη αποσυμπίεση ανάμεσα στις διαδοχικές προπονήσεις υψηλής έντασης.




