Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φράνκε εσύ… MVP!

Δημοφιλή

Την Κυριακή (29/1) ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, καθώς επικράτησε επί του Λαυρίου στο Παλατάκι με 93-68, στο πλαίσιο της 14ης «στροφής» της Basket League.

Ο Γιανίκ Φράνκε ήταν ο πρωταγωνιστής της άνετης νίκης του Δικεφάλου, σημειώνοντας την πρώτη «30άρα» των «ασπρόμαυρων» έπειτα από τρία χρόνια.

Ακόμη ο παίκτης του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής, αφού σημείωσε 30 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Ο Ολλανδός γκαρντ είχε 30 πόντους επίδοση που είναι η μεγαλύτερη από παίκτη του Δικεφάλου, από τις 19 Ιανουαρίου 2019.

Για να βρούμε την προηγούμενη μεγαλύτερη επίδοση από παίκτη του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι θα πρέπει να γυρίσουμε στις 15 Απριλίου 2018 όταν ο Τεράν Πέτεγουεϊ σημείωσε 34 πόντους κόντρα στο Λαύριο.

Η «30άρα» του Ολλανδού πάντως είναι συνολικά η 45η στην ιστορία του ΠΑΟΚ στην Basket League και αποτελεί βέβαια ρεκόρ και για τον ίδιο στην κατηγορία αφού είχε 24 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Φράνκε έκανε συνολικά το καλύτερο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα, όπως δείχνει το 33 που είχε στο ranking, επίδοση μακριά από την προηγούμενη καλύτερη του αφού είχε τρεις φορές από 22.


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία