Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Φοβερη πρωτοβουλία Σαββίδη-ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Πριν από λίγες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα περιστατικό, όπου ένας 16χρονος φίλος του ΠΑΟΚ από το Νέο Ηράκλειο Αττικής, , έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Δικέφαλο.

Με πρωτοβουλία της οικογένειας Σαββίδη ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος επικοινώνησε με την οικογένεια του μαθητή, και την προσκάλεσε στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας.

Παράλληλα στον μαθητή, φίλο του ΠΑΟΚ στάλθηκαν δώρα και αναμνηστικά από τον μεγάλο τελικό ενώ του εκφράστηκε εκ μέρους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ η αμέριστη συμπαράσταση για τις δύσκολες μέρες που βίωσε.

Άμεσα η πρόσκληση του επίσημου ΠΑΟΚ έγινε δεκτή από την οικογένεια με συγκίνηση, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να σημειώνουν χαρακτηριστικά πως αποτελεί μεγάλη χαρά που η ομάδα μπορεί να προσφέρει στο νεαρό της φίλο υπερηφάνεια για τον Σύλλογο του και ανακούφιση μετά από ένα τραυματικό συμβάν.

Τελευταία νέα

Και επίσημα στην Φαμαλικάο ο Μιχάι

Παίκτης της Φαμαλικάο με κάθε επισημότητα είναι ο Ενέα Μιχάι ο οποίος αποτελεί παρελθόν και τυπικά από τον ΠΑΟΚ. Επίσημη...

Στην ίδια κατηγορία