Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φουλ για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Φαβορί – ας είμαστε ρεαλιστές – σ’ αυτές τις ηλικίες, σ’ αυτές τις διοργανώσεις, δεν υπάρχουν. Άγχος κι αμηχανία είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα. Αυτή η Κ17, ωστόσο, πέταξε από πάνω της ό,τι θα μπορούσε να τη βαραίνει, προφανώς και τον τίτλο του φαβορί, επικράτησε 3-1 του Ατρόμητου στον ημιτελικό και ετοιμάζεται πλέον να αντιμετωπίσει τον Άρη στον τελικό του Final Four του πρωταθλήματος της Super League (16.03, 15:00).

Με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Τζίμα, ο οποίος κατέγραψε δύο γκολ και μια ασίστ, ο Δικέφαλος έδειξε ποιότητα, υπομονή και πυγμή, προηγήθηκε δύο φορές και εδραίωσε την πρόκριση στον τελικό με γκολ στο 91′.Μάλλον μοιρασμένο ήταν το α ‘ ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να έχει μεν την κατοχή, μα να μετράει ουσιαστικά μόνον δύο καλές φάσεις, με τον Αδάμ στο 9′ και τον Γκιτέρσο στο 22′.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να βγει στην κόντρα και στην περίπτωση του 36′ μάλιστα το έκανε με επιτυχία, ωστόσο η άμυνα του Δικεφάλου λειτούργησε όπως έπρεπε.Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε ακόμα πιο δυνατά και αποφασισμένα.

Στο 50′ ο Τζίμας συνδυάστηκε ωραία με τον Γκιτέρσο, αυτός πάσαρε ιδανικά και ο Τζίμας έκανε το 1-0 με υπέροχο σουτ στην κλειστή γωνία. Ακολούθησαν δύο ευκαιρίες με τον Γκούμα στο 52′ και τον Τζίμα στο 60′.

Ο Ατρόμητος απείλησε στο 65′ με τετ α τετ, στο οποίο αντέδρασε σωστά ο Αγγελίδης και κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει στο 70′. Άμεση ήταν η απάντηση από τον Δικέφαλο, στο 71′, με τον Γκιτέρσο να κάνει το …τακουνάκι, τον Τζίμα να σεντράρει και τον Γκούμα να βάζει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» την πρόκριση στον τελικό, στο 91′, με τον Τζίμα να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τρίτο για τον ΠΑΟΚ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:Αγγελίδης, Γεωργιάδης (88′ Καστίδης), Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Αδάμ (66′ Βασιλειάδης), Κωττάς, Γκιτέρσος (88′ Πολιτάκης), Γκούμας (93′ Παπαγεωργίου), Τζίμας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Προπονητής στην Αγγλία απολύθηκε λόγω σχέσης με παίκτριά του!

Η γυναικεία ομάδα της Λέστερ απέλυσε τον προπονητή της Γουίλι Κερκ έπειτα από εσωτερική έρευνα κατά την οποία διαπιστώθηκε...

Στην ίδια κατηγορία