Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Tuesday, June 16, 2026

Φιορεντίνα: Φυγαδεύτηκε η αποστολή της ομάδας, κοντά στην απόλυση ο Βανόλι

Δημοφιλή

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στις τάξεις της Φιορεντίνα, καθώς μετά και τη χθεσινή εντός έδρας ήττα από τη Βερόνα (1-2) η ομάδα είναι ουραγός στην Serie A με μόλις 6 βαθμούς και χωρίς ούτε μία νίκη σε 15 αγωνιστικές.

Ο χθεσινός αγώνας σημαδεύτηκε από έντονες αποδοκιμασίες και διαδηλώσεις εντός και εκτός «Αρτέμιο Φράνκι» τόσο για την ομάδα, όσο και για την διοίκηση, που αποφάσισε η αποστολή να «φυγαδευτεί» με μαύρα βαν (και όχι το πούλμαν της ομάδας) και να «μαντρωθεί» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το ματς της ερχόμενης Πέμπτης με την Λοζάνη για το Conference League.

Την ίδια ώρα, ο προπονητής Πάολο Βανόλι, που είχε αναλάβει μόλις στις 7 Νοεμβρίου, είναι υπό απόλυση και φημολογείται πως ο Τζουζέπε Ιακίνι είναι φαβορί για να τον αντικαταστήσει στον πάγκο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here




Τελευταία νέα

Ωραίο ματς και μοιρασιά για Βέλγιο και Αίγυπτο

Το Βέλγιο κατάφερε να πάρει δύσκολη ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην «μαχητική» Αίγυπτο που τα έδωσε όλα, με… ήρωα...

Στην ίδια κατηγορία