Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φιλικών συνέχεια για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Β συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη, και μετά το πρώτο «δυνατό» φιλικό στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ετοιμάζεται για τα… επόμενα!

Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» θα υποδεχθούν τη Βέροια στη Σουρωτή, αύριο, Πέμπτη (1/9) στο δεύτερο πραγματικά δυνατό «τεστ» ενόψει της νέας σεζόν. Η αναμέτρηση θα έχει προπονητικό χαρακτήρα, οπότε θα είναι κεκλεισμένων τόσο για φιλάθλους, όσο και για τα ΜΜΕ.

Για τη συνέχεια, έχει προγραμματιστεί ακόμα μια φιλική συνάντηση με τον Πανσερραϊκό (4/9), αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, αλλά και φιλικό με τον Μακεδονικό στην Ευκαρπία (17/9).

Με τη σέντρα της Super League 2 να βρίσκεται ακόμα στον… αέρα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου βρίσκονται σε αναζήτηση κάποιον ακόμα φιλικών παιχνιδιών, προκειμένου να συνεχιστεί το «μοντάρισμα» την νέας ομάδας, ενόψει της δεύτερης σεζόν των «ασπρόμαυρων» στην κατηγορία.


Τελευταία νέα

Στο νοσοκομείο οι παίκτες του ΠΑΟΚ! (pics)

Σε επίσημη επιβεβαίωση της τροφικής δηλητηρίασης που «χτύπησε» την αποστολή του τμήματος χάντμπολ (δείτε εδώ), στην Αθήνα, προχώρησε ο...

Στην ίδια κατηγορία