Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φιλικό για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προετοιμάζεται για την έναρξη της Super League 2, με τον ΠΑΟΚ Β να δίνει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει σήμερα (25/8) τον Καμπανιακό στο γήπεδο του Μακεδονικού, ενώ έπονται ακόμη τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ (δείτε εδώ), στην αποστολή της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ θα βρεθούν και τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ειδικότερα, οι Χάρης Τσιγγάρας, Γιώργος Κούτσιας και Αντρέ Ρικάρντο θα βρεθούν στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού για τα δύο επόμενα φιλικά ματς με Καμπανιακό και Πανσερραϊκό (28/8).

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» για τα φιλικά:

Ταλιχμανίδης, Τσιόπτσης, Ζίλος, Μανωλιούδης, Σελιμάι, Κιτσάκης, Γιαξής, Τσοπούρογλου, Μελετίδης, Ρούμιαντσεβ, Κουτεντάκης, Δαρέλας, Κουλούρης, Χατζηστραβός, Πανίδης, Μπράντονιτς, Φασίδης, Σπυρίδης, Γκορντεζιάνι, Κούτσιας, Ρικάρντο, Τσιγγάρας.

Η σημερινή φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Προηγούμενο άρθροΤο γόητρο κι η ουσία
Επόμενο άρθροΠροπόνηση χωρίς Λύρατζη


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία