Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Φεύγει ή μένει τελικά ο Κριστιάνο;

Δημοφιλή

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έριξε… βόμβα, σύμφωνα με τους Times, καθώς εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να αγωνιστεί σε ομάδα που παίζει στο Champions League στα 3-4 τελευταία χρόνια της καριέρας του.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», όμως, κόβουν την όρεξη τόσο στον Πορτογάλο σταρ όσο και στους διάφορους μνηστήρες, που έχουν εδώ και καιρό εμφανιστεί.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος της Manchester Evening News, Samuel Luckhurst, έγραψε στο Twitter, ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επανέλαβε απόψε ότι ο Κριστιάνο δεν είναι προς πώληση και πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών της Πορτογαλίας, ο οποίος πιστεύει ότι του απομένουν «τρία ή τέσσερα χρόνια» στο υψηλότερο επίπεδο, έχει συνδεθεί με μετακομίσεις σε Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι και Ρόμα αυτό το καλοκαίρι.

Και με έναν χρόνο να απομένει στην τρέχουσα συμφωνία του με τη Γιουνάιτεντ, η οποία θα παίξει στο UEFA Europa League αυτήν τη σεζόν, φαίνεται ότι εξετάζει τις επιλογές του.


Τελευταία νέα

Στο γκρουπ των ισχυρών στις κληρώσεις όλων των καλοκαιρινών προκριματικών

Ο ΠΑΟΚ τρυπάει το ταβάνι του. Καθημερινά. Με την νίκη-πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ο Δικέφαλος έχει συγκεντρώσει μόνο...

Στην ίδια κατηγορία