Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φέρτε μας το κύπελλο, στον Πύργο το Λευκό!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ στον β΄ ημιτελικό του φάιναλ-4 του κυπέλλου Ελλάδας που γίνεται στην Καλαμάτα και σήμερα στις 21:30 (ΕΡΤ-3) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Οι δύο ομάδες συναντώνται ξανά σε τελικό κυπέλλου μετά από οχτώ χρόνια, αφού το 2015 είχαν αναμετρηθεί στη Σύρο με θριαμβευτή το Δικέφαλο.

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, φιλοξενήθηκε στο City of Primo 106,1: «Ελπίζουμε να ολοκληρωθεί αυτό το διήμερο με μία κούπα. Είναι μια ομάδα αποφασισμένη στα μεγάλα παιχνίδια, ήθελε το χρόνο της. Η ομάδα βγάζει το μέταλλο που πρέπει. Ελπίζουμε στον τελικό να πάρει το Κύπελλο. Τόσο ο κόουτς, όσο κι όλη η ομάδα είναι μια γροθιά για να πετύχουν το στόχο. Θα είναι μεγάλη βραδιά, μακάρι να πάρουμε έναν ακόμη τίτλο».

Για το γεγονός ότι το τρίτο ματς της σειράς των Play off με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη συμπίπτει χρονικά με το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, είπε: «Δεν δέχονται τίποτα επί του θέματος στην ΕΡΤ. Έχουν βάλει ένα παιχνίδι που παίζει πάνω στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, τη στιγμή που στο βόλεϊ έχει ένα μεγάλο ματς. Στείλαμε επιστολές διαμαρτυρίες, αλλά δεν πήραμε απάντηση από την ΕΡΤ για να βρεθεί λύση. Πρώτο βασικό βήμα για την ομάδα είναι να κερδίσει στον τελικό του Κυπέλλου».


Τελευταία νέα

Ο Μπάμπα ξεπέρασε τον εαυτό του

Ο Ράχμαν Μπάμπα αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι προκειμένου να κλείσει η… τρύπα που υπήρχε στο αριστερό άκρο...

Στην ίδια κατηγορία