Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Φερνάντο Βαρέλα, ένα 24ωρο στο σπίτι

Δημοφιλή

Ποιος να το περίμενε, πως ότι βλέπαμε μέχρι τώρα σε ταινίες, θα είχε μεταφερθεί στην καθημερινότητά μας! Ο κορονοϊός ήρθε να αλλάξει τη ζωή μας, να ανατρέψει συνήθειές μας και να μας περιορίσει στο σπίτι μας…

Η καθημερινότητά μας έχει πια αλλάξει δραματικά, οι περιορισμοί πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο και φυσικά, οι αθλητές δεν θα μπορούσαν να αποτελούν την εξαίρεση.

Οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν σταματήσει, οι προπονήσεις έχουν απαγορευτεί μέχρι (τουλάχιστο) τις 27 Μαρτίου και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βρίσκονται, όπως όλος ο κόσμος στα σπίτια τους.

Βεβαίως, επειδή κάποια στιγμή η κανονικότητα θα επανέλθει, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έχουν πάρει στα μέιλ τους ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, για να μη χάσουν τη φόρμα τους, αλλά κι ένα πρόγραμμα διατροφής έτσι ώστε, όταν επιστρέψουν στις προπονήσεις, να μην χρειάζεται να καλύψουν πάρα πολύ έδαφος…

Αλήθεια, όμως, τι κάνουν όλες αυτές τις ώρες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ; Πως περνούν το χρόνο τους, πως νικούν τη… βαρεμάρα;

Η FORZA ζήτησε από τον Φερνάντο Βαρέλα να περιγράψει μία ημέρα στο σπίτι του. Τι κάνει από την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι την ώρα που θα κατεβάσει τον διακόπτη και θα πάει για ύπνο;

Ο αμυντικός από το Κάπο Βέρντε να περιγράφει σχεδόν με κάθε λεπτομέρεια πως περνάει όλες αυτές τις ώρες…

«Το ξυπνητήρι μου χρόνια τώρα είναι ρυθμισμένο για τις 8 το πρωί. Οπότε, ξυπνάω εκείνη την ώρα. Έπειτα θα κάνω το πρωινό μου ήσυχα… Στη συνέχεια θα ετοιμάσω το πρωινό των γιων μου και θα καθίσω μαζί τους, ενώ τρώνε, θα συζητήσουμε…

Γύρω στις 9, θα παρακολουθήσω με τον γιο μου τον Λουρένσο, το διαδικτυακό του σχολείο. Αυτό θα τελειώσει περίπου στις 12:30. Μετά θα γευματίσω μαζί με την οικογένεια μου.

Μετά το φαγητό θα χαλαρώσω, διαβάζοντας ένα βιβλίο. Κάτι που δεν ξέρει πολύς κόσμος για μένα είναι ότι μου αρέσει πολύ το διάβασμα και πάντα θα προσπαθήσω να βρω χρόνο για να διαβάσω ένα καλό βιβλίο!

Το απόγευμα θα ετοιμαστώ για να προπονηθώ. Φυσικά εντός του σπιτιού, ή στον κήπο. Βέβαια, δεν προπονούμαι μόνος μου, αλλά μαζί με τη γυναίκα μου και τους γιους μου. Γυμναζόμαστε για 1 ώρα και 20 λεπτά. Όλοι θέλουν να μείνουν σε καλή φυσική κατάσταση!

Μετά θα φάμε όλοι μαζί και είτε θα δούμε ταινία, είτε θα παίξουμε Playstation. Βέβαια υπάρχουν και μέρες που θα παίξουμε επιτραπέζια. Επίσης, το βράδυ μπορεί να χορέψουμε όλοι μαζί, με κάποιο από τα τραγούδια που μας αρέσουν.

Μεταξύ άλλων, μέσα στην ημέρα προσπαθώ να βοηθήσω τους γιους μου με το διάβασμα που έχουν για το διαδικτυακό τους σχολείο την επόμενη ημέρα. Πάνω – κάτω, κάπως έτσι περνάω εγώ και η οικογένεια μου την ημέρα μας, ενώ είμαστε στο σπίτι, λόγω της όλης κατάστασης.

Επειδή πάντα σε κάτι αρνητικό πρέπει να προσπαθούμε να βρούμε κάτι καλό, αυτή την εποχή το καλό είναι ότι έστω κι έτσι, ξοδεύουμε πολύ χρόνο με την οικογένειά μας!».

Τελευταία νέα

Οι βετεράνοι στη Λήμνο

Η ομάδα βετεράνων παικτών του ΠΑΟΚ βρέθηκε χθες στη Λήμνο, όπου έδωσε φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη τοπική ομάδα...

Στην ίδια κατηγορία